Concurs Frixion: Cel mai trasnit pix

Home/Concursuri online/Concurs Frixion: Cel mai trasnit pix

Vino si tu in lumea Frixion. Distreaza-te si castiga premii!

Cu Frixion, scrisul a devenit acum mai simplu si mai trasnit. Orice greseala este permisa. Lasa-ti imaginatia sa zboare, poti sterge oricand nu esti multumit de ceea ce ai scris sau desenat. reclama-pt-papetarie

Cum este posibil?

Frixion are doua capete: cu unul scrie, cu altul sterge si apoi scrie din nou.

1.Scrie : poti scrie in 4 culori luminoase : rosu, albastru, verde si negru.

2.Sterge: foloseste capatul argintiu si cerneala dispare intr-o clipa.

3.Rescrie: poti rescrie imediat. Hartia este intacta si pregatita pentru noile tale incercari 😉

Si distractia poate continua…De cate ori vrei tu!

Te asteptam si pe tine sa te alaturi gastii noastre. SCRIE O SCRISOARE CU UN ROLLER FRIXION si povesteste-ne cele mai trasnite intrebuintari ale lui!

Poti castiga unul dintre cele 50 de premii:

5 iPod-uri de 1GB

10 memorii USB

35 de seturi roller Frixion cu trei rezerve

Regulamentul concursului, reclame, idei transite … toate le gasesti pe frixion.wordpress.com

Frixion este un brand al companiei Pilot Pen, unul dintre cei mai mari producatori de instrumente de scris din lume. Produsele sale sunt bine cunoscute in toata lumea pentru calitatea lor si pentru usurinta cu care sunt utilizate.

Cum functioneaza Frixion?

Cerneala folosita poarta numele de Metamocolor. “Metamocolor” este un cuvant inventat de oamenii de marketing de la Pilot, dar in principiu este o varianta a cernelurilor termo-reactive. Caldura generata prin frecare face ca cerneala sa devina translucida (la temperaturi de peste 60°C). La temperaturi de – 20 °C, cerneala reapare.

Dacris Impex SRL importa in exclusivitate Pilot pe piata romaneasca. Grupul DACRIS este prezent de 14 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.

Leave A Comment