Sondaj național! Cum e pentru tine viața la birou?

Home/Concursuri online, ViataLaBirou/Sondaj național! Cum e pentru tine viața la birou?

Dăm startul sondajului național #ViațaLaBirou! ? Vă invităm să răspundeți survey-ului dedicat tuturor oamenilor din birouri despre obiceiurile, activitățile și modalitățile în care vă petreceți timpul la locul de muncă.

 

Lucrăm cu oameni din mii de birouri din țară și, dacă ai merge acum, întâmplător, în biroul unui coleg, șansele de a găsi unul sau mai multe produse de-ale noastre sunt foarte mari. Am contribuit la bunăstarea biroului vostru, continuăm să o facem de peste 25 de ani și avem garanția că soluțiile pe care le oferim sunt de folos.
Suntem preocupați nu numai să vă echipăm birourile cu cele mai bune produse, ci și de felul în care vă desfășurați activitatea. Vrem să devenim mai buni, să învățăm care sunt nevoile actuale ale clienților noștri din toată țara și să vă oferim cele mai bune soluții, de aceea am și dat startul acestui sondaj.
Vom împărtăși cu voi rezultatele sondajului și punem la bătaie și niște premii drăguțe pentru cei care ne scriu cele mai frumoase povești despre #ViațaLaBirou. ? Noi ne scriem povestea, încă de la început, prin intermediul vostru, al milioanelor de clienți și birouri fericite. Vrem să aflăm și povestea voastră.

Poți să afli mai multe despre sondaj AICI!