10 rezoluții de care ar trebui să te ții în 2020

Home/Uncategorized/10 rezoluții de care ar trebui să te ții în 2020

Simți ca ai început anul 2020  gata să te reinventezi, doar să realizezi o lună mai târziu, că ai ignorat complet tot ce ți-ai promis? A venit din nou momentul în care să-ți setezi rezoluțiile și în care să speri că nu vei fi printre cei 92% dintre oamenii care nu le duc la bun sfârșit. Nu putem promite că vei fi dintre ceilalți 8%, asta depinde de tine, dar sperăm ca sugestiile noastre să te ajute în a face din 2020 un an mai bun decât media celor anteriori! Curios? 🙂

  1. Fii bun! Știi povestea cu binele învinge răul? Transform-o tu zilnic în realitate. Nu uita că personajele bune mereu ies triumfătoare.
  2. Bucură-te de lucrurile simple! A te bucura din plin de viață nu înseamnă să faci doar lucruri mari. Uneori, să citești o carte sau să vorbești la telefon cu un prieten vechi poate să fie de ajuns pentru a-ți face ziua.
  3. Călătorește mai mult! Fie că mergi într-o vacanță plănuită îndelung sau o idee de la 3 dimineața se transformă într-o excursie cu plecare în câteva ore, important este să vezi cât mai multe locuri și să îți faci cât mai multe amintiri frumoase.
  4. Realizați un plan de afaceri! Transformă 2020 în anul în care încetezi să te mai gândești cum ar fi dacă ai avea afacerea ta și treci la acțiune. Primul pas este să scrii planul de afaceri, apoi să-l transformi în realitate. Hai că poți!
  5. Petrece mai puțin timp pe social media! Suntem siguri că până și Mark Zuckerberg spune asta. Dar nu putea să lipsească din lista noastră. Recomandăm socializarea face to face.
  6. Celebrează-ți eșecurile! Multe dintre cele mai mari povești de succes încep cu idei riscante și încercări nereușite. Așa că sfatul nostru este să nu renunți și să accepți că drumul către succes este pavat de încercări și eșecuri.
  7. Încearcă o mâncare nouă săptămânal! Da, știm, toata lumea își propune să slăbească, dar noi te încurajăm să te bucuri de micile plăceri. În plus, este benefic pentru organism să ai o dietă diversificată. J
  8. Nu mai amâna lucrurile! Știi proverbul nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi? Zicala spune mai multe decât am putea noi să o facem.
  9. Cunoaște oameni noi! Relațiile pe care le legăm cu cei din jurul nostru sunt una dintre principalele forme ale dezvoltării umane. În plus, viața ta poate deveni mult mai fun și interesantă cu oameni noi prin preajmă.
  10. Fii mereu tu! Cel mai bine te bucuri de viață atunci când reușești să fii sincer față de tine și față de ceilalți. Ești de acord cu noi?