#ViațaLaBirou în pandemie – Costinela Nistor, marketing manager Zitec

Home/ViataLaBirou/ViataLaBirou in pandemie/#ViațaLaBirou în pandemie – Costinela Nistor, marketing manager Zitec

Cum a fost pentru voi #ViațaLaBirou în această perioadă? Care au fost avantajele, dezavantajele și ce v-a lipsit cel mai mult, în timp ce ați lucrat de la #BiroulDeAcasă? Noi ne-am propus să aflăm răspunsurile la aceste întrebări, iar astăzi am vorbit cu Costinela Nistor, marketing manager la Zitec, companie de IT.

lucrează de acasă - #ViațaLaBirou Costinela Nistor, Zitec

Costinela lucrează de la #BiroulDeAcasă încă din martie: „Noi am vrut să ne asigurăm în primul rând că toți membrii echipei Zitec sunt în siguranță, așa că am amânat orice deplasări legate de afaceri și evenimente business pe termen nedifinit și ne-am mutat birourile acasă”.

Lucrul de acasă n-a fost o noutate pentru ea și s-a acomodat rapid la schimbare, fără întreruperea activității. Cel mai dificil lucru, însă, a fost să nu fie în birou, alături de colegi, să participe la evenimentele cu echipa, ieșirile în oraș, teambuilding-ul, toate activitățile care făceau #ViațaLaBirou atât de frumoasă.

lucrează de acasă - #ViațaLaBirou Costinela Nistor, Zitec

Cu toate acestea, perioada de izolare la domiciliu i-a apropiat și mai mult, de la distanță: „Cel mai dor mi-a fost de colegi, suntem o echipă foarte unită și asta se vede din numărul record de participanți la întâlnirile informale, pe care le ținem de două ori pe lună”. Au făcut și un teambuilding online, cu un concert live, în cadrul căruia au strâns donații pentru inițiativa Cumpărături la ușa ta. Pe lângă colegi, pe locul doi, Costinelei i-au lipsit biroul și spațiul de lucru fără sunete de bormașini. ? Înțelegem perfect. ?

Cu excepția dorului de colegi, lucratul de la #BiroulDeAcasă a avut și are multe avantaje: a economisit timp, fiindcă a eliminat din programul zilnic drumul către birou și i se pare că este mai productivă de acasă, pentru că lucrează fără întreruperi. „S-au împlinit mai bine de 6 luni (wow!) de când lucrez de acasă și momentan nu avem planuri să ne întoarcem la birou prea curând”, ne-a mai spus ea.

Mulțumim pentru răspunsuri și mult succes în continuare!