#ViațaLaBirou post stare de urgență: când #LucrezDeAcasă devine #AmGrijăLaBirou

Home/ViataLaBirou/#ViațaLaBirou post stare de urgență: când #LucrezDeAcasă devine #AmGrijăLaBirou

Vă vine să credeți că au trecut două luni? Am rezistat la #BiroulDeAcasă cu bine, ne-am amenajat spații de lucru în confortul propriei case, ne-am stabilit un program, am învățat să folosim filtre și fundaluri colorate pe platformele video, iar ședințele online le-am ținut din camera copiilor sau alături de animalele de companie care s-au bucurat să ne aibă aproape.

În această perioadă, cel mai și cel mai dor ne-a fost de atmosfera de la birou, de agitația de dinaintea unei ședințe, de glume, de diminețile în care ne beam cafeaua împreună cu ceilalți colegi. Iar primul lucru pe care îl vom face când ne reîntoarcem va fi, probabil, să postăm pe Social Media despre asta. Am glumit, întâi ne dezinfectăm biroul și telefonul și abia apoi punem un story că am revenit. ? Ceea ce vă recomandăm și vouă să faceți, siguranța prima, da? Vouă de care aspect din #ViațaLaBirou v-a fost cel mai dor?

În mai puțin de o săptămână ne reîntoarcem la #ViațaLaBirou și suntem foarte entuziasmați. Știm că unele lucruri nu vor mai fi la fel. Doar bucuria noastră de a ne revedea colegii va fi aceeași sau chiar mai mare decât până acum nu va mai fi la fel. Vom purta cu toții măști și mănuși, iar discuțiile de lângă aparatul de apă vor avea loc mai rar, fiindcă e greu să șușotești de la 1,5 m depărtare. Dar ne adaptăm la noul normal, în care protecția și siguranța sunt pe primul loc și respirăm printr-o mască de unică folosință, pentru că așa e cel mai bine. Nu e plăcut. Dar e necesar.

După 15 mai, așa cum știm deja cu toții, va avea loc o relaxare a măsurilor de siguranță. Dar asta nu înseamnă și relaxarea răspândirii virusului. Trebuie să fim în continuare atenți și să respectăm toate recomandările medicilor și autorităților. #StauAcasă devine acum #AmGrijăLaBirou și noi vă oferim soluțiile de care aveți nevoie pentru a lucra în siguranță de la birou. Cum ar fi măști de protecție, mănuși și produse de curățenie pentru dezinfectarea spațiului de lucru. Găsiți tot ceea ce este necesar în categoria noastră de pe site – Protecție și siguranță. Și dacă nu găsiți, să ne anunțați. Ni s-a spus că avem „o divizie specială de ultra șmecheri care poate să găsească orice”. Și așa e. Dacă îți lipsește ceva pentru biroul tău sau pentru a-ți desfășura activitatea, dă-ne de știre și „facem noi o minune și ofertăm” (așa ne-a rugat un client mai demult). Minuni nu facem, dar găsim tot timpul soluții.

Știm, poate e posibil să vă gândiți că nu e mare lucru și că nu aveți voi nevoie de măști și mănuși. Nu ne place să vă contrazicem, dar vă arătăm câteva date concrete, din țări care au relaxat măsurile de siguranță înaintea noastră. În Germania, în ultima săptămână, numărul îmbolnăvirilor a crescut, imediat după redeschiderea magazinelor și școlilor. Apoi, în Coreea de Sud, considerată un model pentru gestionarea pandemiei, au fost închise din nou restaurantele și barurile după ce un singur om a îmbolnăvit, într-o seară 17 persoane. Persoana respectivă nu știa că este purtatoarea virusului și nu purta mască. Tocmai de aceea, credem că #AmGrija trebuie să ne devină stil de viață de acum înainte. Prioritatea noastră trebuie să fie grija față de noi și față de ceilalți. Da, ne reîntoarcem la birou, dar gândiți-vă la siguranța voastră și a celor din jur, protejați-vă cu mănuși și măști. Nu riscați, fiți precauți, aveți grijă de voi și de ceilalți, fiindcă siguranța este mai presus de toate.