Siguranța începe cu produse de încredere

Home/ViataLaBirou/Siguranța începe cu produse de încredere

O parte dintre noi lucrăm de acasă de mai bine de două luni, o altă parte ne-am reîntors la birou de pe 18 mai; mulți dintre noi am continuat să lucrăm în toată perioada izolării. Relaxarea măsurilor a generat o revenire la normal, dar doar în aparență. Asta nu înseamnă sfârșitul acestei crize, ci grijă extra din partea noastră. Acum ne putem vedea doar de la distanță și purtăm obligatoriu măști, dar e în regulă. Suntem distanțați fizic, pentru siguranța noastră, dar suntem în continuare aproape unii de ceilalți și luptăm împreună.

Siguranta si protectie la birou - solutii Dacris

În 2 luni am învățat cât într-un an întreg, ne-am documentat permanent, iar echipa noastră de achiziții a  căutat și contactat o mulțime de furnizori pentru a găsi cele mai bune soluții de siguranță și prevenție: lămpi bactericide, dezinfectanți, dispensere de săpun și gel, panouri despărțitoare, mănuși, dar mai ales măști, care sunt obligatorii în transportul public în comun și spațiile publice închise. În oferta noastră sunt multe produse de calitate, de la furnizori de încredere, fabricate în România și care au toate avizele instituțiilor de sănătate acreditate.

Am creat o categorie nouă pe site-ul nostru, cu toate produsele necesare pentru siguranța la birou. Agenții noștri și echipa de achiziții fac research permanent ca să descopere nevoile angajaților și birourilor în contextul acestei crize și, printre altele, am găsit câteva produse extrem de utile în protejarea personală și în spațiul de lucru.

Lămpile bactericide sunt niște dispozitive care nouă ne plac foarte mult, fiindcă sunt foarte eficiente și rapide. Distrug, cu ajutorul razelor UV bacteriile și virusurile de pe o rază de 20-30 de metri în doar 30 de minute. Ca să nu mai spunem că arată ca neutralizatorul din Men in Black. ?

Un alt produs care își poate dovedi utilitatea imediată pentru siguranța personală este brelocul Hygiene. Știm ce veți spune, că e doar un breloc, cât de util poate să fie? Ei bine, știți când ați avut nevoie de ceva cu care apăsați butonul de la lift? Sau să introduceți pin-ul de la card, la un bancomat? Ambele sunt suprafețe cu risc crescut de infectare, fiindcă sunt utilizate frecvent de un număr mare de oameni. Brelocul este cel pe care îl puteți folosi pentru a evita să atingeți toate aceste suprafețe.

Un alt dispozitiv pe care îl avem în categoria noastră de Siguranță și Protecție este termometrul cu infraroșu non-contact, care măsoară temperatura. Acesta este obligatoriu în clădirile cu mulți angajați sau în supermarket-uri.

Fiindcă nu se poate, ca, peste noapte, să ridicăm pereți noi și să oferim fiecărui angajat un birou separat, ne-am gândit la o soluție. Panourile antifonice de tip perete sunt fabricate din spumă de polietilenă și absorb sunetul, astfel că sunt super utile într-un spațiu de lucru deschis. Cel mai tare lucru la ele este că sunt fabricate din materiale reciclate, deci avem și grijă de mediu. ?

 

Găsiți toate produsele în categoria noastră, Siguranță și Protecție și nu uitați să aveți grijă, să vă protejați și să respectați toate măsurile impuse. Dacă suntem atenți și responsabili, împreună putem trece peste această criză. Be safe!