Profita si tu de “Joi, Mega Joy”!

Home/Promotii/Profita si tu de “Joi, Mega Joy”!
Am inceput, timid, cu un set pentru biroul perfect. A fost momentul in care ati putut cumpara 19 produse absolut necesare oricarui birou, la un pret redus cu 25%.

Joi deja simtim mirosul imbietor al weekend-ului si deja visam cu ochii larg deschisi la cum ne vom petrece timpul liber. Este o zi ceva mai relaxanta, dar si ingrata… ne desparte de mult asteptatul sfarsit de saptamana.

Tocmai acesta este motivul pentru care ne-am decis sa va oferim inca un prilej de bucurie, in fiecare zi de joi. Reduceri si oferte exclusive pentru produsele aflate in oferta papetarie.net. Mai exact, am lansat „Joi, Mega Joy”.

A urmat, apoi, o oferta foarte buna – 400 de carti de vizita la pret de 300, completata de machetare gratuita. Cat pentru un an de zile!

Distrugatorul de documente, la un pret redus cu 20% a fost oferta saptamanii trecute, iar astazi am incercat sa va ademenim cu un produs relaxant – suportul ergonomic pentru picioare, care va va ajuta sa aveti o pozitie corecta la birou, dar asigura si un masaj revigorant pentru picioare. Ca sa nu mai adaugam faptul, ca  poate reduce considerabil stresul cotidian.

Pentru saptamana viitoare, v-as ruga sa fiti pe faza. Pregatim o noua surpriza, care va va atrage ca un magnet.

Ramaneti alaturi de noi in fiecare joi si sigur vom gasi impreuna o oferta potrivita pentru nevoile fiecaruia dintre voi.

Leave A Comment