Cea mai responsabilă ofertă de Black Friday. Aer curat!

Home/Promotii, Stiri/Cea mai responsabilă ofertă de Black Friday. Aer curat!

Dacris îți face cea mai responsabilă ofertă de Black Friday! Purificatorul de aer AeraMax Pro 3S PC de la Fellowes are până pe 19 noiembrie o reducere de 52%.

Mobil și perfect funcțional fără o instalare prealabilă, acest model de purificator analizează continuu calitatea aerul din cameră, activând automat sistemul filtrare atunci când  scade mediul o cere.

Deși reducerea este consistentă, nu acest lucru ar trebui să fie principalul argument al deciziei de achiziție. Siguranța la locul de muncă este neprețuită.

Un purificator este un dispozitiv de filtrare care aspiră aerul din interiorul unei încăperi și îl trimite înapoi în camera curățat de agenții poluanți. Deși au apărut de câțiva ani, purificatoarele au fost adoptate la scară largă  relativ recent.

În prezent sunt utilizate de instituții de învățământ și publice, dar și în camere sterile, săli de operare, companii aeriene, producția de alimente, producția electronică și farmaceutică și alte industrii care au nevoie pentru a purifica aerul.

Datorită filtrelor HEPA (High Efficiency Particule Air) pe care le folosesc, purificatoarele de aer reduc prezența germenilor transmiși pe calea aerului și a alergenilor. Acestea captează 99,97% din particulele în suspensie, inclusiv sporii de mucegai, bacterii, virusurile și alergenii cu diametrul de până la 0,3 microni, pe care altfel organismul nostru i-ar absorbi în întregime.

Bem aproximativ 2 litri de apă pe zi … Dar respirăm în jur de 10.800 litri de aer pe zi. Hai să îi facem pe cât mai mulți sănătoși!

Profită acum de cea mai responsabilă ofertă de Black Friday. Intră în clubul select al celor care duc siguranța la locul de muncă la următorul nivel.