Beneficii pentru angajați la început de școală

Home/Oferte pentru firme, Promotii/Beneficii pentru angajați la început de școală

După un an de distanțare socială, educația a devenit nu numai necesară, ci și dorită în România.

Dacris, partener de încredere pentru instituții de învățământ și birouri, este alături de angajații companiilor partenere care se pregătesc să cumpere rechizite pentru copiii lor.

Pentru aceștia am lansat o mulțime de prețuri speciale la toată gama Back To School.

Pentru ca și colegii dumneavoastră să poată beneficia de aceste reduceri, vă invităm să vă înscrieți pe lista noastră de parteneri, folosind formularul de contact: https://www.dacris.net/business/contact

Vom reveni în cel mai scurt timp cu un cod  de voucher care poate fi folosit de fiecare angajat din cadrul companiei dvs, de câte ori își dorește. Discount-ul de 10 % se aplică produselor care nu fac parte din alte promoții și nu se cumuleaza cu promoțiile existente.

Pe dacris.net vă puteți bucura de promoții și comanda produse pentru școală fără a merge în magazin, a sta la cozi sau pierde timpul. Le găsiți pe toate acum la noi pe site. Pentru voi, noi începem reducerile de acum.

Sperăm să deveniți partenerul nostru constant și să vă bucurați de ofertele special create pentru toți colegii din echipa dumneavoastră.