Produsele ecologice de birotica papetarie

Home/Avem in magazin/Produsele ecologice de birotica papetarie

Prin fiecare decizie pe care o luam sau actiune pe care o intreprindem, fiecare dintre noi alege sa faca bine sau rau mediului in care traieste. Gesturi mici, ca oprirea curentului, aerului conditionat sau caldurii cand nu suntem acasa ori la birou, reciclarea deseurilor sau folosirea a cat mai multor produse ecologice, plantarea ori ingrijirea unui copac sa creasca, ajuta la protejarea naturii.

Este greu sa folosim doar produse care nu fac rau naturii, insa cand avem posibilitatea sa o facem nu ar trebui sa ne gandim de doua ori. Poate ca acest articol va fi considerat de unii drept advertorial, insa cand vine vorba de protejarea mediului suntem gata sa facem reclama gratuita. Astfel, atunci cand am vazut comunicatul de presa al Echipei Dacris referitor la produsele ‘verzi’ pentru birou, am vrut sa vi-o facem cunoscuta si voua.

Produsele ecologice:
– sunt fabricate din materii prime reciclate,
– nu contin substante periculoase pentru sanatatea persoanelor si a mediului inconjurator,
– sunt fabricate din hartie obtinuta prin procesarea lemnului provenit din ferme silvice sau prin prelucrarea deseurilor de hartie,
– nu polueaza semnificativ mediulin [rin fabricarea lor.

Instrumente de scris Pilot Begreen
Gama Pilot BegreeN este realizata din materii prime reciclate in proportie de cel putin 65% si acopera fiecare categorie de instrumente de scris, incepand de la pixuri, pixuri cu gel sau rolere si pana la creioane mecanice, textmarkere, markere si gume de sters.

Bibliorafturi, caiete mecanice si clipboardurile SKAG
In fabricatia acestor produse, SKAG foloseste hartie provenita din exploatarea fermelor silvice, iar in procesul de albire al hartiei nu este utilizat clorul, ci oxigenul sau ozonul, care nu dauneaza mediului. Mai mult decat atat, de peste 30 de ani, SKAG recicleaza toate deseurile provenite din procesul de productie.

Dosare suspendabile L’Oblique Touareg
Produsele sunt fabricate in proportie de 100% carton fara clor, 100% accesorii din plastic biodegradabil, 100% accesorii metalice care nu contin substante poluante.

Hartie ecologica Xerox
Xerox ofera cea mai diversificata gama de hartie ecologica. Produsele sunt realizate din deseuri de hartie 100% reciclate.

Plicuri GPV Green
Plicurile sunt fabricate din hartie reciclata 100% si extra alba. Culoarea alba nu se obtine prin utilizarea clorului, ci prin atenta selectionare a hartiei folosite si reciclate.

Mai multe informatii pe site-urile Dacris Impex www.Dacris.net si magazinul de birotica papetarie www.Papetarie.NET.

Ana Popandron – 15 Septembrie 2008

www.timpultau.ro

Leave A Comment