Papetarie pentru tine si biroul tau: www.papetarie.net

Home/Promotii/Papetarie pentru tine si biroul tau: www.papetarie.net

Aprovizionarea biroului tau cu produse de papetarie devine acum mult mai simpla si mai placuta! Magazinul de birotica si papetarie www.Papetarie.NET te asteapta cu o gama completa de produse de papetarie si birotica. Inregistreaza-te si obtii imediat accesul la peste 5000 de referinte de papetarie si birotica.

Produsele noastre sunt structurate pe 12 categorii, astfel incat sa putem raspunde si celor mai exigente cerinte ale tale.

Accesorii de birou untitled

Articole de lux

Articole de protocol

Articole hartie

Comunicare prezentare si tehnica de birou

Etichetare si ambalare

Hartie si articole din hartie

Instrumente de scris si corectura

Mobila

Organizare si arhivare

Tehnologia informatiei

Tipizate

PU EU Begreen A4Colectia de produse ecologice

Si pentru ca am inteles cat de important este sa avem grija de mediul in care traim, am creat cea mai mare coletie eco de produse de papetarie si birotica. Am ales din oferta furnizorilor acele produse “verzi”, care respecta mediul incojurator. Poti opta pentru instrumente de scris Pilot BegreeN, dosare suspendabile L’Oblique Touareg, hartie ecologica Xerox, plicuri GPV Green sau pentru notesuri adezive din hartie reciclata 3M.

Promotia “Cumperi si castigi premii”

Te asteptam sa ne vizitezi. Trimite prima comanda pe www.Papetarie.NET si participa la promotia “Cumperi si castigi premii!”.

In functie de valoarea comenzii, iti poti alege premiul dorit: vouchere Domo sau Yves Rocher! Voucherele pot fi preschimbate in produse in oricare din magazinele Domo sau Yves Rocher.

Spor la cumparaturi!

Grupul DACRIS este prezent de peste 15 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.

Leave A Comment