Noi instrumente de scris cu personalitate de la Pilot

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Noi instrumente de scris cu personalitate de la Pilot

Avem noutăți! Pe www.dacris.net și-au făcut apariția noi  instrumente de scris cu personalitate, de la Pilot. Sunt potrivite pentru orice zi la birou, pentru un cadou haios sau pentru un week-end liniștit, sunt colorate și fresh și le poți comanda chiar acum!

„Încoronat” cu o elegantă imitație de diamant, noul roller cu gel, G-TEC-Maica, este mai mult  un accesoriu decât un roller.  Poate fi chiar unicat dacă de clema aflată pe laterala capacului îți agăți favoritul “good-luck charm”.

Folosește-l în fiecare zi pentru un pic de extra-glam la birou! J

Pentru zile în care simți că în birou pot să încapă mai multe zâmbete, folosește stiloul Kakuko. Este primul stilou care scrie și zâmbește  și este disponibil în toate culorile. Poți să-ți alegi chiar și penița: fină sau medie.
Datorită formei confortabile și ergonomice, stiloul e potrivit și pentru cei mici: copiii vor învăța că a scrie frumos cu Kaküno este ușor și distractiv iar “smiley face”-ul de pe peniță îi va ajuta să țină stiloul corect, astfel încât temele să devină motiv de bucurie!

Pixurile pe care le folosești zi de zi nu trebuie să fie plictisitoare, ci să aibă personalitate, așa cum sunt Acroball Pure White, G2 Victoria și Pop’lol.

Cu noul pix Pilot Acroball Pure White spui la revedere monotonei! Discreta eleganță a noului corp Acroball PureWhite este subliniată de culorile luminoase și calitatea scrierii asigurată de cerneala de ultimă generație.

Cu un design în stil baroc, noul roller cu gel de la Pilot, G2 VICTORIA, îți va complet perfect ținuta de business. Ai la alegere o mulțime de culori, așa că e simplu fii mereu asortată!

Roller cu gel Pop’lol vine în 24 de nuanțe diferite, iar vârful mediu și cerneala gel luminosă și veselă vor face, cu siguranță, ca acest roller sa fie unul dintre instrumentele tale de scris preferate.

Iar ca să nu uiți că zilnic trebuie să gândești pozitiv și să te concentrezi pe ceea ce merge cel mai bine, ai nevoie de un marker vesel, cum e Frixion Light Soft.

În plus, noua generație de textmarkere Frixion – Pilot în culori pastelate, îți va permite să ștergi ce ai subliniat mai devreme și să repeți operațiunea de câte ori vrei!

Te așteptăm pe site să descoperi noile instrumente de scris cu personalitate Pilot!

Leave A Comment