Modele carti de vizita

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Modele carti de vizita

Modele carti de vizita utilizate in afaceri: maximul de efect cu minimul de investitie.

model carte de vizitaCartile de vizita sunt de dimensiuni mici, dar impactual creat este unul ce nu poate fi neglijat. O carte de vizita poate juca un rol important in relatia cu partenerii de afaceri.

Nu va faceti carti de vizita ieftine (daca aveti un buget limitat incercati sa economisiti din alta parte). Un vanzator cu experienta stie cat de importanta este prima impresie facuta potentialilor clienti.

1. Pozitionati numele companiei intr-un mod vizibil, sub care treceti  numele si titlul dumneavoastra cu litere mai mici.  Folosirea logo-ului este foarte importanta si ajuta oamenii sa faca legatura intre numele vostru si produsele pe care le vindeti.

2. Nu irositi prea mult timp notand toate modalitatile prin care puteti  fi contactat. E suficient un numar de telefon, un numar de fax si o adresa de e-mail. Restul informatiilor pot fi date personal atunci cand este cazul.

3. O carte de vizita printata color poate contribui la crearea unei imagini de impact. Daca bugetul nu va permite sunt si alte modalitati ce pot fi folosite: apelati la un print in doua culori  pe o coala colorata.

4. Nu treceti cu vederea lucrurile de baza ale unei carti de vizita. Este un loc potrivit unde poti adauga mai multor informatii despre ceea ce vinzi, despre misiune, o harta a locatiei sau o fotografie a produselor.

In magazinul nostru online, la categoria Solutii tipar > Identitate vizuala > Carti de vizita puteti alege doua modele de carti de vizita, personalizabile cu logo-ul si  sloganul dumneavoastra.

In imaginea ce insoteste acest articol aveti un model carte de vizita fata/verso.

Echipa Papetarie.NET

Leave A Comment