La birou, ordinea se potrivește cu tehnologia!

Home/Avem in magazin/Oferte noi/La birou, ordinea se potrivește cu tehnologia!

Probabil ai auzit și tu poveștile despre strictețea de care dădea dovadă Steve Jobs, atunci când pregătea un nou produs Apple. Există destule „legende” despre exigența sa și despre metodele sale inovatoare de a perfecționa un dispozitiv până acesta se potrivea cu viziunea lui. Astăzi, Apple este sinonim cu succesul și profesionalismul. Este brandul pe care îl aleg cei care vor să aibă acces la inovațiile în materie de tehnologie, cu un design uimitor. Te așteptăm pe site să-ți alegi și tu produsele Apple care ți se potrivesc!

Calculatorul Mini Mac este preferatul nostru – atât de mic că nu vei ști ce să faci cu tot spațiul liber de pe birou. Dacă ai nevoie de laptop, alege Macbook , cu stocare flash de ultimă generație, de până la de 4 ori mai rapidă decât o unitate hard disk tradițională. Bateria este de cursă lungă, iar dispozitivul pornește instantaneu, chiar și după o lună de pauză.

Tableta iPad este prima alegere atunci când vrei să fii conectat în permanență. Te vei bucura de productivitate și creativitate datorită aplicațiilor concepute de Apple. Acestea îți permit să creezi prezentări, să retușezi poze, sa faci filme și multe altele. În plus, rulează multe dintre aplicațiile  pe care le folosești zilnic, precum Microsoft Word sau Excel. Cu alte cuvinte, ai parte și de ajutor la birou și de relaxare, cu un singur dispozitiv, compact și mobil.

Și cum lucrurile bune vin mereu la pachet, ți-am pregătit o surpriză! Comandă orice produs Apple și primești cadou un pix cu gel Choose, inspirit din designul Apple.

Tehnologia este de mare de ajutor, dar – încă! – nu păstrează și ordinea la birou, așa că ai nevoie și de soluții de organizare. Am pregătit promoții interesante ca tu să ai parte de cel mai ordonat și productiv birou. Ai până la 25% reducere la toată gama Skag, de unde poți alege cutii de arhivare, bibliorafturi și mape, în toate culorile, astfel încât să îți înveselești spațiul de lucru. Nu uita nici de pachetele promoționale, care te vor ajuta să ai întotdeauna la îndemână produsele de papetărie de care ai nevoie.

Iar ordinea nu este completă dacă la birou nu este amplasat un cuier – îl găsești tot pe site-ul Dacris cu 15% reducere. Este practic, nu ocupă mult spațiu și îl poți muta unde vrei, când vrei. Jachetele, eșarfele și gențile nu își vor mai găsi loc prin tot biroul, ci vor fi aranjate în ordine.

Surprizele Dacris nu se opresc aici! Urmărește ofertele în fiecare zi și descoperă produsele care îți fac zilele la birou mai frumoase!

Leave A Comment