De ce ECO ?

Home/Oferte noi, Promotii/De ce ECO ?

A fi eco a devenit deja un stil de viaţă pentru mulţi dintre noi. Nu uităm să oprim curentul, aerul condiţionat sau căldura când nu suntem acasa ori la birou, obişnuim să reciclăm deşeurile şi să folosim cât mai multe produse ecologice, ne place să plantăm sau să îngrijim un copac să crească. Suntem conştienţi că fiecare dintre acţiunele noastre are un anumit impact asupra mediului înconjurător şi depinde doar de noi cât de mare este acesta. Depinde doar de noi să  ne bucurăm în continuare de lucrurile plăcute din viaţa noastră: un răsărit de soare nealterat de negura de fum, un pârau curat fără sticle de plastic, un copac înflorit …

Noi, echipa Dacris, am aplicat acest principiu şi în munca noastră. Am învăţat de la partenerii noştri externi şi mai ales de la Pilot ce înseamnă responsabilitatea în afaceri pe piaţă articolelor de birou. Într-o vreme în care nimeni nu promova produsele eco, Pilot a lansat prima colecţie de instrumente de scris fabricate în proporţie de peste 70% din materii prime reciclate. Am înţeles atunci cât de important este sa fii o parte a acestui fenomen: utilizarea produselor eco. Şi am lansat în 2008 prima colecţie eco de articole pentru birou din România.

Si in 2012 mentinem atitudinea verde si promovam articolele de birou eco. Am declarat Luna ECO pe papetarie.net . Cumperi articole de birou in valoare de 500 de lei si platesti doar 400 de lei. Comanda ta trebuie sa contina minim 3 articole de birou ECO.

Leave A Comment