De Black Friday, ți-am pregătit reduceri de până la 70%!

Home/Avem in magazin/Oferte noi/De Black Friday, ți-am pregătit reduceri de până la 70%!

Așa cum te-am obișnuit, Black Friday la Dacris înseamnă reduceri mari la o mulțime de produse de papetărie și accesorii pentru birou. Anul acesta, însă, te surprindem cu prețuri mai mici cu până la 70% la cele mai importante categorii de produse: instrumente de scris, articole de arhivare și organizare, distrugătoare de documente și aparate de laminat, genți de laptop, agende, consumabile IT&C, rollere Frixion și multe altele.

 

Pentru că știm că deși ai laptop, smarphone, poate și tabletă și tot mai la îndemână e agenda în care poți nota repede un task nou, un număr  sau o idee, am redus prețurile agendelor Foray. Coperta cu aspect de piele în culori clasice sau trendy, hârtia de înaltă calitate, buzunarele pentru cărți de vizită și pentru alte documente sunt doar câteva motive pentru care merită să-ți comanzi cel puțin una. In plus, de Sărbători, agendele pot fi un cadou excelent pentru colegii sau partenerii tăi de business.

Cu toții ne străduim să fim foarte bine-organizați la birou. Reducerile toate produsele din categoria “Organizare și arhivare” sigur îți vor fi de mare ajutor. Trebuie doar să-ți alegi caietele, registrele, bibliorafturile și mapele care te vor ajuta să-ții în ordine toate documentele, fără să mai pierzi timp căutându-le. Skag, Esselte si Leitz sunt doar cateva din brandurile pe care ti le recomandam cand vine vorba despre cele mai bune produse pentru oraganizarea la birou. Te așteptăm pe site să le descoperi pe toate!

Tot pe site vei descoperi și o multime de consumabile IT, de bună calitate. Tastaturi și mouse-uri performante, tonnere și cartuse potrivite pentru multe tipuri de imprimante și căști pentru birou – toate au acum prețuri atât de mici, încât par cadouri!

Și dacă tot a venit vorba de cadouri, noi ne-am pregătit și pentru cei ce deja sunt in cautarea celor mai frumoase si potrivite daruri pentru cei dragi, pentru colegi sau pentru partenerii de business. Pentru colegi poți alege una dintre gențile de laptop, pentru cei mici – căștile colorate și trendy de la Trust sau pixurile Frixion, iar pentru rude și prieteni rollerele Pilot pot fi o idee bună. Și toate sunt reduse, special pentru tine!

Spor la cumpărături!

By |26 noiembrie|Oferte noi|0 Comments

Leave A Comment