De 1 iunie, sărbătorim împreună!

Home/Promotii/De 1 iunie, sărbătorim împreună!

Printre cele mai vii amintiri pe care le păstrează copiii sunt cele legate de 1 iunie, ziua în care vor doar să se joace și să se simtă bine. Chiar și adulții se bucură de farmecul acestei zile, când parcă nu mai există griji, ci doar bucurie.

Noi, cei de la Dacris, vrem să intrăm în lumea copiilor, așa că am organizat un eveniment special! Îi vom sărbători împreună pe cei mici, așa cum merită, cu joacă, voie bună și multe, multe râsete.

Magazinele care ne sunt partenere în cadrul acestui eveniment sunt Auchan Titan, Auchan Militari și Auchan Drumul Taberei. Timp de trei zile, aici vor fi capitalele veseliei! Te așteptăm, împreună cu toată familia, sâmbătă și duminică, între orele 12:00 și 18:30, iar luni, de 1 iunie, de la 10:00 până la 18:30.

Vrem să aducem zâmbete pe fețele copiilor, așa că am organizat o acțiune plină de distracție: Colorăm și învățăm să reciclăm împreună!

Cei mici vor putea testa produsele Toy Color – vor picta pe planșe și pe pet-uri, pentru a descoperi cât de ușor și frumos este să reciclezi. Nu vor pleca acasă cu mânuțele goale, căci pot câștiga orare de vacanță și vom oferi câte un premiu pe oră de la Toy Color.

Acuarelele, cariocile și creioanele de la Toy  Color nu conțin solvenți, sunt recomandate și copiilor de 2-3 ani, iar produsele sunt super-lavabile.

Iar dacă cel mic te va întreba ce sărbătoriți, învață-l că “Ziua internaţională a Copilului” a fost menţionată prima dată în 1925, când 54 de reprezentanţi din diferite ţări au adoptat “Declaraţia pentru Protecţia Copilului”. Deja este o tradiție veche de mulți ani ca cei mici să fie mai răsfățați, să se joace mai mult și să primească daruri de ziua lor, pe 1 iunie.

Leave A Comment