#DaScris – Scris, nu tastat.

Home/Companie, Stiri/#DaScris – Scris, nu tastat.

Spune-ne cu ce scrii să-ți spunem cine ești!

#DaScris este noul nostru motto după care ne ghidăm zilnic la birou iar în ultimele luni acest lucru a fost foarte vizibil pe canalele noastre de Social Media.

O mână de oameni trebăluiesc împreună în fiecare zi pentru a aduna cele mai inovative instrumente de scris. Știm că tehnologia ne ajută să ne îndeplinim task-urile zilnice de la birou, dar până la un punct.

Înainte de a pune pe foaia virtuală rezultatele pentru Q2 avem nevoie de un pix și o foaie de hârtie să le structurăm. O facem inconștient, iar motivele acțiunii acesteia sunt descrise mai jos.

  • Reții rapid ce ai scris

Reții mai rapid atunci când scrii. Cine nu a scris sau subliniat cursurile în facultate de vreo 2 ori sau mai mult pentru a învăța înainte de examen sau colocviu, să arunce primul pixul! 🙂

  • Te concentrezi mai rapid

Te concentrezi mai repede și poți înțelege mai bine o schemă sau funcțiile de matematică dacă ți le notezi/desenezi. Știți de memoria fotografică? Ei bine, funcționează cel mai bine în cazul acesta!

  • Îți organizezi mai bine gândurile

Sunt perioade mai aglomerate și perioade mai ușoare, atât personal cât și profesional. Despre perioadele aglomerate numai de bine, 😉 dar dacă îți scrii pe hârtie gândurile sau obiectivele ai cu 33% șanse mai mari să le atingi. Ce zici de asta?

  • Exercițiu mental

Scrisul funcționează ca un exercițiu pentru creierul uman. Celulele sunt stimulate dacă exersezi zilnic scrisul de mână și mai puțin tastatul. Scrisul de mână sporește creativitatea, generează idei, îmbogățeste vocabularul (la fel ca cititul) și te relaxează.

Astăzi se poartă jurnalul, o terapie în sine. Scoate tot de acolo de sus și pune pe hârtie, o să te simți mai bine!

Scrisul de mână este unic, la fel ca ADN-ul.

Acesta spune ce fel de persoana ești, în toată complexitatea ta! #DaScris

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment