Oamenii din spatele succesului

Home/Companie, Oameni/Oamenii din spatele succesului

Colegii noi sunt întotdeauna valoroși pentru echipă. Entuziasmul și experiența lor profesională diferită, dacă sunt stimulate corect, cresc nivelul de energie al echipei și pot optimiza procesele rămase neschimbate de mai multă vreme.

Totodată este foarte important să lucrăm într-o echipă rodată, care este familiarizată cu procedurile și modul de lucru al companiei și care se erijează în rolul de mentor formal sau informal pentru noii veniți.

Lumea în care trăim azi permite candidaților, adică viitorilor colegi, să aplice digital la peste 15 roluri diferite pe zi. Așadar atragerea celor care își doresc cu adevărat o carieră solidă într-un domeniu devine o sarcină dificilă.

Din păcate interviurile clasice, chiar dacă includ prezentarea angajatorului, nu pot oferi o imagine concretă asupra jobului și a echipei.

Dar tot această lume digitală permite angajatorilor să prezinte virtual potențialilor colegi ce înseamnă viața de zi cu zi în companie și, poate chiar mai important de atât, cine sunt oamenii care compun compania.

O organizație nu reprezintă nimic altceva decât suma oamenilor care vin cu bucurie la birou și care, zi de zi, lasă o parte din sufletul lor în munca pe care o fac.

Dacris a început un astfel de proiect în care oamenii Dacris își dezvăluie un pic din suflet, în fața voastră astfel încât, dacă veți ajunge la interviu să vă simțiți printre prieteni.

Dacă vrei să te alături echipei noastre aruncă un ochi pe pagina noastră de cariere.