Curatenie de primavara la Dacris

Home/Oferte noi, Promotii/Curatenie de primavara la Dacris

Intr-o minunata dupa amiaza din februarie , incurajati de draga noastra colega Corina Slav, ne-am urnit din loc pentru a incepe Curatenia de Primavara, in sediul Dacris, din Otopeni.  Am fost mituiti cu fructe, cozonac, covrigi adusi de Corina iar Marian Vieru ne-a servit chiar cu sampanie.

Asa ca ne-am coalizat cu totii, voluntari in aceasta mini-campanie ce a durat 2 ore. Am reciclat tot ce ne-a iesit in cale: hartie, plastic si chiar metal. Rezultatul a fost unul impresionant: o tona de deseuri colectate. In traducere libera, in doua ore, peste 40 de oameni care lucreaza la Dacris, au salvat viata a 19 copaci.

Pentru ca rezultatul a fost unul demn de “Cartea recordurilor”. voluntarii au fost recompensati. Nici nu va puteti imagina cat de greu i-a fost Corinei sa aleaga trei premianti, dintre cei care au trudit din greu, dar tot timpul cu zambetul pe buze.  Asadar:
Mihaela Bica, a primit premiul 1 “pentru cea mai mare cantitate de documente trecute in revista, arhivare si reciclare” . Plus buna dispozitie. Felicitari, Miha!
Marilena Stanescu a intrat in posesia premiului 2 “pentru harnicie in department si ajutor dat altor departamente” plus buna dispozitie . Bravo!
– Ultimul premiu l-am primit chiar eu, subsemnata. Andreea Tiaru. Am fost recompensata  “pentru harnicie in departament si ajutor dat altor departamente”… Le multumesc parintilor, celor 3 surori … si binenteles, colegilor din departament: Ramona, Andreea,  Alin,  Anca si Laurentiu. 🙂

As vrea sa ii felicit pe cei toti care au participat la curatenia de primavara, dar mai ales colegei noastre Corina, pentru initiative si organizare.

Voi cat ati reciclat in aceasta primavara?

Leave A Comment