Cum te pregătești din timp pentru cadourile de Crăciun

Home/Stiri/Cum te pregătești din timp pentru cadourile de Crăciun

După ce am depășit faza întrebărilor “Serios? Mai e așa puțin până la Crăciun?”, “Când a trecut anul atât de repede?” și “Eu ce cadouri cumpăr și când?”, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva sfaturi despre cadouri. Într-un post anterior, îți recomandam ce cadouri de business să alegi. Astăzi vorbim despre tipuri de cadouri și cum să te pregătești din timp.

Ne place sau nu să recunoaștem, perioada dinaintea Sărbătorilor de iarnă este, de cele mai multe ori, ușor stresantă. Timpul este întodeauna insuficient, iar planurile de acasă uneori nu se potrivesc cu programul de la birou sau cu orarul magazinelor. E greu să găsești răgazul să te gândești la ce-și doresc cei cărore vrei să le oferi ceva și e și mai greu să “faci rost” de câteva ore în plus pentru alergat prin magazine.

De aceea, noi venim cu două soluții la care suntem convinși că te-ai gândit și tu:

1. începi de pe-acum să faci o listă cu toate persoanele cărora știi că le vei dărui ceva. Nu ar fi o idee rea să adaugi în dreptul fiecăruia de pe listă și câteva idei de cadou și chiar o sumă maximă pe care o poți cheltui. In acest fel, vei fi mult mai organizat și cu bugetul. 🙂

2. cumpără online ca să economisești timp. Pentru cadourile de business, te poți inpira din propunerile noastre. Un instrument de scris sau orice accesoriu pentru birou va fi bine-primit și de superiorul tău și de un coleg și de un unchi pe care nu l-ai mai văzut demult. Desigur, e important să ții cont de câteva reguli nescrise atunci când alegi un cadou, pe care le-am detaliat noi aici.

Știi deja că cei mici iubesc cadourile! Pentru ei poți alege jucării, rechizite, accesorii pentru birou, o tabletă sau orice alt produs din zona IT&C de pe www.rechizitelemele.ro. Când vorbim despre cadourile pentru copii, este important să știi că cel mic va înțelege că ceea ce primește de Crăciun are o semnificație deosebită, ce se va păstra chiar și după ce nu mai va mai crede în Moș Crăciun. Cele mai potrivite cadouri sunt cele care îi bucură, dar îi și dezvoltă inteligența, creativitatea sau abilitățile de a socializa.

Pentru oamenii apropiați- familie, prieteni- sfatul nostru e să asculți cu atenție. 🙂 Dacă vrei să le oferi exact ce-și doresc, sigur îi vei auzi la un moment dat zicând mai mult sau mai puțin clar ce vor. Trece-le dorințele pe listă și transformă-te în Moș Crăciun! Cu toții se vor bucura!

By |19 noiembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment