Coupe si Frixion Point de la Pilot

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Coupe si Frixion Point de la Pilot

Mi-au placut pixurile de cand ma stiu. Gandind retroactiv, cred ca ar fi trebuit ca in CV, la rubrica „hobby-uri” sa scriu si „colectionez pixuri si carnetele”. Dar si fara asta in CV, tot m-am angajat la Dacris! Asa ca, nu trebuie sa-mi para rau. Acum sa revin la oile noastre: dupa cum v-am spus, sunt o mare iubitoare de pixuri. De cand aveam vreo 5 ani, mergeam la tata la birou si confiscam tot: pixuri, creionase, carnetele chinezesti cu trandafirasi… Am contionuat sa fac asta ani de zile. Cand eram in sesiune, mai intai mergeam la libraria de la Coloane, imi cumparam fel de fel de pixuri, carioci si blocnotesuri si de-abia dupa aceea ma apucam de invatat! Probabil ca de-aia acum cand vad pixurile de la Pilot ma entuziasmez asa de tare!

Cand se lanseaza un model nou si primim cate 2-3 prototipuri cu 6-10 luni inainte de a incepe productia de masa, le pastrez ca pe o comoara si scriu cu ele doar la zile mari (le tin in sertar si nu pe birou, ca sa nu-mi dispara)! Oricum, nu am avut niciodata doar 1 sau 2 pixuri. Media este intre 10 si 15! Si sa nu ma banuiti ca nu am calculator…

Pic Pilot Coupe

Pix Pilot Coupe

Asa, acum vreau sa va spun ca au aparut doua pixuri noi de la Pilot. Unul se numeste Coupe si-mi suna rafinat si arogant! Este simplu, cu linii naturale, in culori atent alese , dar cu o prezenta puternica! Va recomand sa scrieti cu el la intalnirile cu clientii (oare de ce scriu oamenii cu pixuri de unica folosinta la intalniri???), sa-l faceti cadou sau sa-l folositi in fiecare zi la birou.

Cel de-al doilea este Frixion Point, varianta cu scriere fina a rollerului Frixion. Pentru cine nu stie inca, Frixion este un pix cu cerneala termosensibila. Ce inseamna asta? Inseamna ca poti sa scrii cu un capat si prin frecare cu celalalt capat cerneala dispare. Reapare la temperaturi de -10 grade C. Asta este povestea tehnica. Pentru fiecare dintre noi, asta insemna ca daca ne scriem programul intalnirilor si vrem sa-l modificam putem scrie, sterge si rescrie fara probleme! Sau daca cel mic a gresit randul de bastonase, totul se rezolva imediat! Este un pix magic … Incercati-l!

 

Leave A Comment