Choose culoarea ta preferata!

Home/Stiri/Choose culoarea ta preferata!

Dupa ce am postat pe blog, articolul cu produsul meu preferat , m-am decis sa-i rog si pe colegii mei din Dacris sa ne impartaseasca preferintele lor in materie de produse de papetarie.

Cea mai incantata de idee a fost Ciobanete (cunoscuta publicului larg si ca Alina Ciobanu), care imediat mi-a raspuns ca preferatul ei este pix-ul cu gel Choose de la Pilot.

Draga noastra Alina lucreaza in Dacris de 5 ani si aproape 5 luni, iar in acest moment ocupa pozitia de  Key Account in departamentul C.F. B .  In vasta ei experienta alaturi de noi, a testat toata gama de produse, dar atentia i s-a oprit asupra unui produs Pilot: Choose. Ii place pentru ca are o gama indrazneasta de culori, pline de viata, iar de fiecare data cand este intrebata despre el… i se lumineaza ochii. Puteti testa acest lucru cand o veti intalni personal.

La rugamintea departamentului Online al Dacris, Alina a scris si cateva cuvinte despre acest produs. A exemplificat chiar cu instrumentul preferat, in cat mai multe culori, dupa cum puteti observa si in imaginea ilustrativa.
Asadar, iata ce a scris Alina!

“ Decizii, decizii, decizii! Intr-o zi dupa sedinta, Tiara (asta as fi eu, autoarea articolului) ma intreaba: Ce produs iti place tie mai mult si mai mult din oferta Dacris? Buna intrebarea , grea decizia… :), dar dupa  3 – 4 secunde i-am spus cu hotarare: CHOOSE de la Pilot. Si asa am inceput sa scriu acest text pe care-l cititi acum. Alta decizie pe care am luat-o, a fost cu ce culoare scriu. N-am putut sa ma decid, asa ca am scris cu toate pe care le am.
In speranta in care te vei indragosti si tu de aceste produse fabuloase, iti spun, rapid si sincer, de ce imi place Choose:
–  daca vreau, pot scrie cu 9 culori: albastru, negru, rosu, verde, portocaliu, mov, auriu, argintiu sau alb;
– pot varsa apa peste ce am scris, pentru ca are o cerneala rezistenta la apa;
– pot tine agenda in soare, iar scrisul nu se sterge pentru ca are o cerneala rezistenta la lumina;
– este din plastic reciclat;
– nu in ultimul rand, are un design placut inspirat de faimosul iPhone.
Sunt convinsa ca te va cuceri prin simplitatea lui si gama vasta de culori. “

By |25 februarie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment