Pixul Coupe de la Pilot, preferatul lui Audrey Hepburn

Home/Stiri/Pixul Coupe de la Pilot, preferatul lui Audrey Hepburn

Tiaru. Andreea Tiaru. Tiara pentru colegii de birou (sau Audrey, dupa costumatia de Craciun). Asta sunt eu. Fac parte din echipa Dacris de aproape patru ani, iar de cinci luni lucrez exclusiv in departamentul Online. Nu, nu este un anunt gen matrimoniale.

Sa revenim… Inainte de a lucra in domeniu, nu reuseam sa fac diferenta intre un pix cu gel si unul cu bila (ambele scriu, nu?!), ba mai mult, campul meu lexical nu facuse inca cunostinta cu rollerul sau gripul.

Acum, insa, dupa ce am acumulat experienta in lucrul cu produsele de birotica si papetarie, chiar am ajuns la nivelul in care am un produs preferat. Pixul Coupe de la Pilot. Negru. Este cel mai rafinat instrument de scris dintre cate cunosc, aluneca usor pe hartie, ca intr-un dans perfect. Coupe-ul este un pix cu bila, corp metalic, design simplu ce urmareste o linie naturala si eleganta. Daca nu iti place modelul pe negru (desi este perfect!), alb si rosu sunt celelalte doua variante de culoare pentru acest produs, ambele metalizate. Pixul Coupe de la Pilot nu zgarie, iar senzatia dupa ce il vei fi folosit este una singura: „pixul asta chiar scrie singur”. Datorita lui am redescoperit placerea scrisului si il folosesc cu mandrie in sedintele noastre interne, in intalnirile cu clientii sau partenerii nostri de business.

Altfel ar fi aratat oracolele mele daca il aveam pe Coupe alaturi si in adolescenta!  🙂

By |18 ianuarie|Stiri|6 Comments

6 Comments

 1. Dana 21 ianuarie at 3:46 pm - Reply

  He he, acum am inteles schimbarea din urma cu cateva luni…Ti-am simtit lipsa la firma (cat am mai lucrat acolo) 🙂 Mult succes in continuare;)

  • papetarie 30 ianuarie at 4:03 pm - Reply

   Multumesc Dana 🙂

 2. Costi 25 ianuarie at 9:58 pm - Reply

  Foarte frumoasa prezentarea! Felicitari Andreea!

 3. inchirieri microbuze 30 iulie at 7:57 pm - Reply

  o prezentare foarte interesanta a pixului! Am primit si eu unul de curand si am fost foarte incantata de el!

 4. Mateescu 18 aprilie at 1:28 pm - Reply

  Foarte frumoasa prezentare !

Leave A Comment