Când biroul tău e organizat, devii eficient cât ai zice Skag!

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Când biroul tău e organizat, devii eficient cât ai zice Skag!

Lucrezi cu spor atunci când toate sunt la locul lor, nu-i așa? Atunci este momentul pentru o mai bună organizare la birou. Noi te susținem cu reduceri wow la produsele Skag, de până la 25%, care să te ajute să fii mai eficient.

Dacă te gândești să oferi un aspect nou spațiului de lucru, nu te grăbi să cumperi vopsea sau piese de mobilier noi. Câteva schimbari mici sunt de ajuns pentru a împrospăta look-ul biroului tău. De exemplu, poți alege mape și caiete colorate sau cu diverse imprimeuri, de la Skag. Sunt utile și practice, dar au și un rol decorativ. Nu-i așa că un pic de culoare îți dă mai multă poftă de muncă?

Dacă lucrezi zi de zi cu documente, știi cum este să le cauți la infinit prin sertare. Soluția cea mai  la îndemână este să optezi pentru bibliorafturi. Poți alege cate o culoare pentru fiecare proiect și acest fel, îți va fi și mai ușor să păstrezi în ordine și să găsești rapid tot ce ai nevoie. Noi îți venim în ajutor cu o super-promoție:  în luna mai, la fiecare 7 bibliorafturi Skag comandate, primești 3 gratuit!

Ca să îți faci viața mai ușoară, renunță la tot ce este în plus pe birou și depozitează-le în cutii și mape, pe care le găsești pe www.dacris.net, cu reducere de până la 25%. Acumvei găsi loc pe birou pentru o poză cu familia sau un ghiveci cu flori. Bibliorafturile Skag sunt ușor de depozitat, nu ocupă mult spațiu și sunt foarte rezistente, datorită materialului de bună calitate, plastifiat la interior și exterior.

Curățenia la birou nu va dura mult, iar după ce vei avea totul organizat, vei lucra mai eficient, garantăm!

Te așteptăm pe site să vezi toate promoțiile și să alegi produsele care se potrivesc nevoilor și dorințelor  tale!

Leave A Comment