Cadou special de Ziua Mondiala a Apei.

Home/Oferte noi, Stiri/Cadou special de Ziua Mondiala a Apei.

Astazi, 22 martie, este Ziua Mondiala a Apei. Haideti sa-i uram multi ani pe Terra, sa-si pastreze calitatile (incolora, inodora si insipida)!

Ce cadou mai frumos ii putem face, decat sa pastram aerul curat, sa reciclam tot ce se poate recicla, resturile de gunoi sa le aruncam in cosuri sau in spatiile special amenajate si sa-i pastram apele curate!

Ne-am gandit sa oferim un cadou tuturor celor ce vor sa fie alaturi de cel mai important element din lume, apa, un discount de 15% pana la sfarsitul lunii martie la achizitionarea oricarui pachet de 10 pixuri din gama B2P Pilot.

BOTTLE TO PEN sau B2P:
Stiati ca: dintr-un pet se pot face 6 instrumente de scris?
B2P este un atfel de produs si are un design indraznet. In plus, “micul pet“ dupa ce s-a consumat poate fi refolosit  prin schimbarea rezervei.
A vazut lumina Japoniei, din fabrica PILOT in 2008. 2 ani mai tarziu, a devenit vedeta conferintei “Climate Change” de la Copenhaga 2010, fiind desemnat pixul oficial.
In cadrul evenimentului, 40.700 de pixuri obisnuite au fost inlocuite cu B2P.
Premiile nu s-au lasat mult asteptate, astfel tot in 2010 a fost premiat ca “Produsul anului” – in cadrul Premiilor „European Office Products”, iar in 2011 “Produsul anului in Franta”.

Sa ne putem bucura in continuare de verdele padurilor si albastrul cerului, trebuie sa folosim pe cat este posibil, produse din materiale recilate .

Leave A Comment