Black Friday ziua reducerilor, se transofrma in weekend-ul reducerilor

Home/Oferte noi, Promotii, Stiri/Black Friday ziua reducerilor, se transofrma in weekend-ul reducerilor

Ce inseamna Black Friday? Traditia a inceput in Philadelphia anilor ’60 atunci cand in prima vineri dupa Ziua Recunostintei se celebra ziua cumparaturilor. Din pricina aglomeratiei si cozilor interminabile , oameni au fost determinati sa o denumeasca Vinerea Neagra deoarce totul era negru de oameni, nu ramanea niciun centrimentru liber. Cu timpul sarbatoarea cumparaturilor, care totodata dadea startul cumparaturilor din sezonul rece, a fost redenumita “Black Friday”.
In prezent, chiar daca nu este o sarbatoare legala, aceasta a ramas o traditie pentru majoritatea magazinelor din inteaga lume. Ele ofera reduceri in masa la o gama foarte larga de produse.
Anul trecut a fost adoptata si de catre tara noastra, iar magazinele care au participat au avut vanzari in cateva ore cat faceau de obicei intr-o saptamana.. Anul aceasta se anunta si mai promitator in materie de promotii si reduceri.
Papetarie.net ofera clientilor sai cu aceasta ocazie reduceri de pana la 70% la cele mai importante categorii de produse: Instrumente de scris 50%, table 35%, flipchart-uri 35%, panouri de pluta 35%, articole de organizare 40%, articole de protocol 35%, articole din piele 35%, distrugatoare de documente 35%, trimmere 35%, ghilotine 35%, aparate de laminat 35%, aparate de spiralat 35%, tonere 70%, filtre de confidentialitate 35% si nu in ultimult rand faimoasa gama de pixuri Frixion care scriu, sterg si rescriu 28%.

Leave A Comment