Biroul tău merită să fie răsfățat! Profită de reducerile de până la 33%!

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Biroul tău merită să fie răsfățat! Profită de reducerile de până la 33%!

Dacă tocmai ți-ai propus să faci câteva schimbări prin birou sau aveai de gând să-ți înnoiești accesoriile și produsele de papetărie, acum e momentul!

Ți-am pregătit o surpriză: reduceri de până la 33% la o mulțime de produse de care ai nevoie în fiecare zi la birou! Am dat startul campaniei Back to office!

Știi deja că o bună organizare înseamnă mai multă eficiență. Câteva dosare și bibliorafturi, mape și cutii de arhivare te vor ajuta să păstrezi în ordine toate documentele și să nu pierzi timp căutându-le. Pe www.dacris.net găsești toate variantele la care te-ai putea gândi: dosare cu șină sau cu capse, albe sau colorate, bibliorafturi de bună calitate, mape și cutii încăpătoare, care sigur îți vor face viața mai ușoară. În plus, pentru unele dintre ele avem super-oferte: la cumpărarea unui pachet de 20 de bucăți, primești 5 gratuit!

Instrumentele de scris sunt importante, fie că le folosești în birou pentru cele mai banale task-uri sau în timpul întâlnirilor, când vrei să impresionezi. Acum poți alege rollere, markere pentru tablă, pixuri arătoase cu mecanisme complicate, toate la prețuri speciale! Descoperă-le aici pe toate și comandă tot ce vrei!

În trecut, cam prin 1870, primele variante de capsator cântăreau peste două kilograme și nu mulți aveau acces la ele. Astăzi, capsatoarele Xprime sunt ușoare și ușor de folosit, sunt colorate și au prețuri cărora e greu să le reziști! La fel putem spune și despre perforatoare. Nu mai împrumuta de la colegi, comandă-ți-le pe cele preferate!

Chiar dacă am crescut, tânjim după unele lucuri din copilărie. Scrisul la tablă este unul dintre ele. Noroc că ne putem bucura de activitatea asta și la birou! Tablele Bisilque sunt preferatele angajaților din multe companii, iar acum pot fi comandate la super-prețuri !

Avem la îndemână smartphone, laptop sau PC, tabletă și alte mijloace prin care putem să notăm lucruri importante de făcut. Dar uneori, parcă e mai ușor să scrii repede în caiet o informație importantă sau să-ți notezi pe un post-it “Nu uita de raport”. De aceea ne-am gândit că te vei bucura să afli că notes-urile colorate de la Infonotes și caietele Skag sunt și ele reduse cu 20%.

Cu acestea și cu multe alte surprize și reduceri te așteptăm pe www.dacris.net, în noua secțiune “Back to office”. Vei fi uimit să descoperi reduceri așa cum rar ai mai văzut! Spor la cumpărături! 🙂

Leave A Comment