65% materie prima reciclata: instrumentele de scris Pilot BegreeN

Home/Avem in magazin/65% materie prima reciclata: instrumentele de scris Pilot BegreeN

V-ati intrebat vreodata de cate obiecte din plastic suntem inconjurati in fiecare zi? Este simplu sa aflam doar aruncand o privire in jurul nostru: sticla de suc, telefonul, punga de cumparaturi, mousul, tastatura, pixul si lista poate continua. Aproape toate lucrurile care ne inconjoara au cel putin o componenta din plastic. Ce se intampla cu aceste lucruri dupa ce nu le mai folosim? Ce efecte au asupra mediului? Materialele din plastic pe care noi le aruncam reprezinta peste 20% din cantitatea de deseuri menajere si nu sunt biodegradabile, pot rezista in mediu mii de ani. Prin actiuni simple putem sa contribuim si noi la protejarea mediului.
De aceea dorim sa va prezentam gama de instrumente de scris Pilot BegreeN.

Pilot BegreeN este prima gama de instrumente de scris din lume, realizata din materii prime reciclate in proportie de cel putin 65%. Toate componentele din plastic sunt fabricate 100% din plastic reciclat si toate pixurile din gama sunt prevazute cu rezerve.

Gama Pilot BegreeN a fost alcatuita astfel incat sa satisfaca nevoile cat mai multor consumatori si acopera aproape fiecare categorie de instrumente de scris, incepand de la pixuri cu pasta, pixuri sau rolere cu gel si pana la creioane mecanice, textmarkere, markere si gume de sters.

Produsele au aceeasi calitate si acelasi pret ca si produsele traditionale si au fost prezentate, ca o premiera pe piata mondiala, in anul 2006. Aratand un real angajament fata de problemele de mediu, Pilot BegreeN a castigat in acelasi an, premiul I la categoria „Responsabiliatate fata de mediu” in cadrul OPI (European Office Products Awards).

Asa ca data viitoare cand lucrati, studiati sau pur si simplu mazgaliti ceva, ganditi-va la mediu si faceti o alegere constienta. Folositi noua gama de instrumente de scris reciclate Pilot BegreeN mai ales ca nu va costa nimic in plus si nici nu renuntati la calitatea cu care ati fost obisnuiti.

Cu aproximativ douazeci de instrumente de scris fabricate din plastic reciclat, gama Pilot BegreeN va ajuta sa gasiti instrumentul de scris prietenos cu mediul, potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastra. Si nu uitati sa reciclati indiferent ca este vorba de plastic, sticla sau hartie !

Grupul DACRIS este unicul importator al produselor Pilot in Romania. Grupul Dacris este prezent de 14 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.

Compania PILOT PEN detine cea mai veche fabrica de instrumente de scris din Japonia, fiind infiinata in anul 1918. Produsele sale sunt bine cunoscute in toata lumea pentru calitatea lor si pentru usurinta in utilizare.

Comanda produse realizate din materiale reciclate din magazinul de birotica si papetarie www.papetarie.net.

Leave A Comment