Iti transformam radical viata la birou. Te asteptam pe Facebook!

Home/Stiri/Iti transformam radical viata la birou. Te asteptam pe Facebook!

Iti citesti horoscopul lunea si ti-e tare greu sa-ti revii dupa weekend? Martea nu e tocmai ziua ta preferata? Miercuri e cat de cat mai suportabil? Joi ai vrea un deal bun? Vineri e doar vineeeeri?

Par deja reguli generale, asa-i? Si pentru ca zilele noastre la birou sunt atat de asemanatoare, vom incerca sa ne deconectam impreuna, in fiecare zi, pe pagina noastra de Facebook. Am pregatit o tematica speciala, de luni pana vineri, concursuri de doua ori pe luna cu premii suprinzatoare, utile, dar mai ales distractive. Ce spui, pare interesant?

Iata care este oferta noastra pentru fiecare zi a saptamanii:
1. Luni – este ziua horoscopului. Specialista noastra in astre, Tiara, iti va spune in fiecare luni dimineata ce te asteapta in saptamana profesionala curenta. Atentie, creeaza dependenta!
2. Marti – o zi debusolanta, in general. Pentru ca vrem sa fiti optimisti in fiecare zi de marti, iti propunem o zi “pe invers”. Sloganul nostru? Cine nu e optimist, sa stea acasa!
3. Miercuri – e clar fun day. Dupa doua zile de lucru pline, vine si vremea distractiei. Mai ales ca ne desparte doar o singura zi de inca un weekend…
4. Joi – e Joi, Mega Joy. Adica ziua saptamanii in care vei primi o oferta de nerefuzat de la papetarie.net. Ne vom concentra sa-ti oferim numai promotii interesante si utile, care sa-ti transforme si inveseleasca viata la birou.
5. Vineri e … VINEEEEERI! Adica timpul pentru distractie si pentru un weekend plin de evenimente care sa-ti tina “de cald” pana la urmatorul sfarsit de saptamana.

Daca ti se pare interesant, iti dam zilnic intalnire pe pagina de Facebook. Merita, nu?

By |16 octombrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment