#ViațaLaBirou în pandemie – Laura Popa, Social Media Manager, Morning Glory by Rock FM

Home/ViataLaBirou/ViataLaBirou in pandemie/#ViațaLaBirou în pandemie – Laura Popa, Social Media Manager, Morning Glory by Rock FM

Cum a fost pentru voi #ViațaLaBirou în pandemie? Ne-am propus să aflăm direct de la voi, iar astăzi am vorbit cu Laura Popa, care lucrează la matinalul Morning Glory cu Răzvan Exarhu de la Rock FM. De peste 2 ani este responsabilă de zona de Social Media și cam iubește ceea ce face. No wonder. 

#ViațaLaBirou în pandemie Laura Popa

„Din 14 septembrie m-am reîntors la radio după o pauză de 7 luni și 3 zile. Din martie și până în iulie, când am intrat în vacanță, am lucrat de acasă; în fiecare dimineață continuam să mă trezesc la aceeași oră la care mă trezeam când plecam la radio, la 5, făceam exerciții, îmi beam cafeaua și mă așezam la laptop. A fost complicată adaptarea de a lucra de acasă în perioada pandemiei, au fost lucruri pe care mi-a fost greu să le fac de acasă, pentru că ar fi fost nevoie de prezența mea fizică la radio. Dar am reușit și perioada asta mi-a demonstrat că suntem o echipă care se adaptează rapid”, ne-a spus Laura.

Deși a revenit fizic la radio, va mai trece un timp până se va întoarce să facă reportaje cu oamenii de pe stradă. „Îmi lipsește partea asta foarte mult, dar deocamdată nu am curajul să interacționez atât de direct cu oamenii. La radio port tot timpul mască și mă dezinfectez foarte des, cu toții facem asta”. Ceea ce vă recomandăm și vouă. 

Cel mai bun lucru în perioada pandemiei? A scutit timpul pe care îl făcea pe drum către birou. „Cel mai greu a fost din perspectiva conectării cu echipa și cu oamenii, mi-a lipsit foarte mult să cunosc și să mă conectez cu oameni noi. Mi s-a părut că totul era mai greu, acum simt că sunt mai productivă, totul e mai rapid”, ne-a povestit Laura.

Din câte înțelegem, a fost greu, dar și dificil.  Bine ai revenit la #ViațaLaBirou, Laura, și abia așteptăm să auzim ce ne mai pregătiți. 

#ViațaLaBirou în pandemie Laura Popa

Vezi mai multe articole din seria #ViațaLaBirou în pandemie!