#ViațaLaBirou în pandemie – Armina Popeanu, arhitect și antreprenor

Home/ViataLaBirou/ViataLaBirou in pandemie/#ViațaLaBirou în pandemie – Armina Popeanu, arhitect și antreprenor

Cum a fost pentru voi #ViațaLaBirou în această perioadă? Care au fost avantajele, dezavantajele și ce v-a lipsit cel mai mult, în timp ce ați lucrat de la #BiroulDeAcasă? Noi ne-am propus să aflăm răspunsurile la aceste întrebări, iar astăzi am vorbit cu Armina Popeanu, arhitect și antreprenor. ?

Armina are două business-uri, Lyria, unde pictează manual povești pe genți premium din piele naturală și AAarchitects, așa că lucra încă de dinainte de pandemie de la #BiroulDeAcasă câteva zile pe săptămână, deci nu a fost o schimbare drastică pentru ea.

Odată cu carantina a simțit însă nevoia să reorganizeze spațiul din casă și să își amenajeze un birou permanent, de unde să își desfășoare activitatea în offline. „La mine a fost invers. Carantina m-a făcut să îmi mut biroul de acasă și să îmi amenajez un birou design ish, organizat, confortabil pentru mine și nevoile AArchitects.” Motivul este că în ultimele luni a lucrat mai mult: „Am tendința să nu mai delimitez clar viața personală de viața profesională, de aceea am și lucrat mai mult în ultimele luni”. În acest timp, și-a păstrat câteva obiceiuri: cafeaua și hidratarea n-au lipsit, dar nici curățarea biroului sau aspectele importante pentru business-ul său: „șterg biroul zilnic, am câteva site-uri și aplicații pe care le verific, diverși indicatori pe care îi urmăresc penru a înțelege starea business-ului, câteva newslettere pe care le deschid”.

Armina spune că și-a îmbunătățit munca în perioada izolării la domiciliu: „Mi-am organizat mai riguros programul, am învățat cum să îmi setez limite între muncă și viața personală și cum să îmi organizez timpul mai bine, dar, cu toate astea, prima zi la birou, când am revenit, pe 25 septembrie, a fost genială!”.

Mulțumim, Armina, că ai împărtășit cu noi povestea ta despre #ViațaLaBirou în perioada pandemiei și îți urăm mult succes!