Vesti bune din America

Home/Stiri/Vesti bune din America

Pixurile B2P si Frixion de la Pilot au primit mult ravnita titulatura de „Good Housekeeping” Seal. Good Housekeeping este cea mai de incredere sursa de sfaturi pentru „acasa” din America iar sigiliul reprezinta garantia institutiei pentru calitatea produselor. Good Housekeeping a fost fondata in 1909.

Astfel rollerul si textmarkerul Frixion, precum si pixul cu gel B2P se alatura marii familii Good Housekeeping din care mai fac parte prosoapele din hartie Brawny sau bateriile Duracell.

Robert Silberman, vice presedintele departamentului de marketing din cadrul companiei Pilot America, considera ca aceasta titulatura este o confirmare a  respectarii promisiunilor facute de Pilot clientilor sai, de a lansa permanent instrumente de scris calitative si cu adevarat inovative.

B2P face parte din gama Pilot BegreeN si este realizat din PET-uri reciclate in proportie de 89%. Dintr-un PET de 500 ml se pot obtine aproximativ 2 pixuri B2P.

Rollerul si textmarkerul Frixion, ce pot fi gasite intr-o varietate de culori, sunt ideale pentru elevi si studenti, pentru mame sau  editori deopotriva, doarece cerneala se sterge complet (sau mai corect spus dispare) fara a lasa nici o urma pe hartie.

Intreaga colectie de instrumente de scris Pilot poate fi cumparata de pe www.papetarie.net

Leave A Comment