Unde ne-am dori sa mergem…

Home/Stiri/Unde ne-am dori sa mergem…

Ne-am dori sa mergem la Philadelphia pentru a 23-a editie a Expozitiei de Stilouri si instrumente de scris ce va avea loc pe 22 ianuarie. Acest eveniment va gazdiu cea mai mare colectie de stilouri, pixuri, rollere unde publicul va putea vedea, cumpara, vinde sau schimba instrumente de scris.

Aceasta expozitie ofera tuturor celor interesati o imagine de ansamblu a artei scrisului, si va da posibilitatea participantilor sa cumpere pixuri si stilouri care nu sunt disponibile intr-un magazin normal sau librarie.

La aceasta expozitie vor fi prezenti cei mai importanti producatori de instrumente de scris: Aurora, Delta, Omas, Libelle, Monteverde, Pelikan, Montblanc, Conklin, Sheaffer, Conway Stewart, Caran d’Ache, Waterman, Namiki, Pilot, David Oscarson, Cross, Diplomat, Tibaldi, Waterford, Faber-Castell, Porsche si multi altii. Producatorii vor avea stilori si pixuri cu preturi pentru toate buzunarele, dar si colectii vintage de la sfârşitul anilor 1800 pana la 1930.

Dupa spusele oraganizatorului, nici un dealer de instrumente de scris nu ar trebui sa lipseasca de la acest eveniment.Noi nu putem decat sa ne propunem ca in viitorul apropiat sa fim si noi prezenti acolo.

By |18 ianuarie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment