Trick or Treat? Cum petreci Halloween-ul la birou

Home/ViataLaBirou/Trick or Treat? Cum petreci Halloween-ul la birou

Halloween-ul, o sărbătoare de origine celtică răspândită în secolul al XIX – lea de către imigranții irlandezi în SUA a devenit rapid una dintre cele mai importante sărbători ale anului.

De ce? Pentru că este încă un motiv de distracție în cele mai fun și interesante moduri.

Cum în România încă nu s-a împământenit tradiția acasă, cei mai mulți dintre noi petrecem de Halloween la birou și prin oraș.

Petrecere de Halloween la birou

E ca la team building, numai că nu te deplasezi din oraș. 🙂 Astel încât să faci o petrecere reușită, începe printr-un brainstorming să vezi ce i-ar plăcea fiecăruia. Evident că între timp, vă puteți decora biroul în tematica Halloween-ului cu dovlecei mascați, bomboane sau mici monștri.

Costumați-vă

Este cea mai amuzantă parte la o petrecere de Halloween. Provocarea este însă să stați la birou costumați întreaga zi. Gândiți-vă în primul rând cum ar fi să lucrați costumat ca Deadpool sau un Zombie, și să vă întâmpinați așa clienții sau furnizorii… o să fie cel puțin interesant!

Event

Dacă biroul vostru este poziționat într-o zonă destul de traficată, puneți un anunț în geam cu TRICK OR TREAT și invitați oameni random de pe stradă sau copii la schimb de bomboane. În felul acesta sărbătoriți spiritul Halloween-ului împreună, și în plus, aveți ocazia de a prezenta oamenilor care vă calcă pragul, oferta voastră. Nu e nevoie de magie ca să vă creșteți business-ul.

Happy Halloween!

Sursa foto: https://robinpowered.com; http://www.myfatpocket.com/; http://partyplandivas.com/

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment