Transport doar 16 lei!

Home/Stiri/Transport doar 16 lei!

Care ar fi pretul corect pentru costul de transport la o comanda? Pai nimeni nu ar putea sa raspunda la unison ca ar fi unul standard. Pentru ca nu exista. Sunt multe lucruri de luat in calcul atunci cand calculezi un cost de transport. Tarife curier, greutate colet, valoare declarata, daca exista kilometri exteriori suplimentari…Este totusi o cerinta a pietei ca de la o anumita suma sa oferi transport gratuit.

Cum suna 25 de lei la o comanda de 300 ? rezonabil nu. Dar cum suna 25 de lei la o comanda de 10 ? E putin mai greu de digerat sa plateti un cost de transport mai mare decat comanda in sine. Totusi aceste costuri nu pot fi eliminate total.

Noi, la papetarie.net ne-am gandit sa lucram putin la costuri si sa incurajam si pe cei care vor sa cumpere doar un pix, sau stilou. Stim ca avem cateva produse unice in Romania ( ma refer aici la gama FRIXION ) si vrem ca mai multa lume sa aiba acces la aceste produse.

Astfel, costul de livrare pentru un colet de aprox 1 kg, si intr-o locatie fara kilometri exteriori suplimentari este de acum la noi 16 lei.

Cam 90 % din localitatile orase din Romania nu au kilometri exteriori.

By |2 martie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment