Top instrumente de scris la birou

Home/Branduri si Parteneri, ViataLaBirou/Top instrumente de scris la birou

În fiecare zi, fie că ne dăm seama sau nu, folosim un instrument de scris. Activitatea noastră zilnică la birou include întotdeauna „hârtia şi pixul”. Ne-am gândit că ar fi interesant să vedem care sunt cele mai folosite instrumente de scris şi am consultat rapoartele noastre de vânzări din Dacris, pentru un astfel de „top”.

Previzibil sau nu, cele mai comandate sunt pixurile basic marca Beifa, folosite de oricine – angajaţi sau vizitatori. Preţul este imbatabil, aşa că nimeni nu se supără dacă uneori se mai rătăcesc, nu-i aşa? Tot în categoria „best price choice” se află pixul de bază pentru toţi cei care trăiesc un ritm dinamic la birou: Supergrip Light Pilot.

Şedinţele  ocupă un loc important în viaţa oricărei companii, cel puţin aşa reiese din consumul de markere pentru tablă Pilot, aflate pe locul 2 în topul comenzilor pe site. Vizualul ajută întotdeauna pentru o exprimare plastică.

Frixion, pixul vedetă, nu se mulţumeste cu un singur loc în top, ci ocupă mai multe poziţii cu modelele Clicker, Point si Roller Ball. Ştim cu toţii, poate fi şters fără urmă şi e perfect pentru o agendă în care să-ţi iei notiţe. Când inscripţiile trebuie să ramână permanente, preferinţele sunt pentru 2 modele: Twin Pilot şi BIC.  Ediţiile limitate îşi au fanii lor, iar Roller-ul V5 Collector, un model cu desen amuzant, înveseleşte orice birou.

Plăcerea scrierii nu este dată uitării, drept dovadă stilourile se regăsesc în acelaşi top 10 al instrumentelor de scris folosite la birou. Modelul Mr. Wildness, elegant şi uşor de folosit, este favorit.

Obiectele pe care le folosim mai mult ne dau indicii despre cine suntem: oameni dinamici, care îşi menţin simţul umorului treaz, angrenaţi în cotidian şi uneori contra-cronometru, ce păstrează o eleganţă firească a lucrurilor.

Leave A Comment