Toamna ne înnoim biroul!

Home/Stiri/Toamna ne înnoim biroul!

Cei mici se bucură de toată atenția în această perioadă: începutul școlii înseamnă rechizite noi, ghiozdan nou, haine și încălțari noi. Dar noi, adulții? Noi nu merităm măcar câteva accesorii noi și frumoase, pentru birou?

O tăviță de birou, în care să așezăm toate hârtiile care altfel ne-ar umple biroul, e bine-venită. Iar dacă alegi o culoare îndrăzneață, tot aspectul biroului va fi schimbat!

Câteva bibliorafturi în culori metalizate, care să se asorteze cu vremea din vacanța la care încă visezi îți vor fi  ajutor și-n plus, îți vor da un motiv să zâmbești, peste zi.

Suportul de birou echipat cu tot ce-ți trebuie pentru o zi plină la birou te va face transforma în cel mai iubit coleg. După ce vor vrea să încerce, pe rând, foarfeca, mini post-it-urile colorate sau pasta corectoare, colegii tăi își vor dori și ei super-suportul super-echipat J

Poate că ai depășit demult vârsta copilăriei, însă începutul școlii poate fi un moment numai bun pentru un stilou nou. Fie că vrei ceva mai sobru sau mai colorat, mai “sport” sau mai elegant, le găsești la noi pe toate!

Și dacă tot ai un stilou nou și accesorii noi de birou, poate că e o idee bună să-ți cumperi și o geantă sau un rucsac nou pentru laptop. Serviete de piele clasice sau genți smart, toate de o calitate excepțională te așteaptă pe site!

Biroul tău e prea … simplu? Vrei să-i dai un aspect elegant și sofisticat? Atunci ai nevoie de un set de birou care să conțină: suport pentru instrumente de scris, cuțit pentru corespondență, mousepad și mapă de birou. Va schimba totul, crede-ne!

Iar dacă schimbările la care te gândești vrei să fie chiar radicale, te incurajăm să alegi un scaun de birou nou sau să “faci cerere mai sus” pentru un laptop sau pentru o tabletă. Scaunele și fotoliile pe care ți le propunem sunt de piele fină, elegante, cu un design deosebit, iar laptopurile și tabletele sunt de ultimă generație.

Ai nevoie doar de un pic de timp și imaginație, în rest, găsești totul pe www.dacris.net. Îți  dorim un început de toamnă cu multe noutăți! J

By |10 septembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment