Spune-mi cu ce scrii ca să-ți spun cum ești

Home/Stiri/Spune-mi cu ce scrii ca să-ți spun cum ești

sursa foto:unsplash.com

Știi deja că scrisul poate spune multe despre personalitatea noastră. Dar știai că și instrumentele de scris pe care le folosești pot dezvălui multe lucruri despre tine?

Oamenii interesați de imaginea lor sunt foarte atenți la toate detaliile, inclusiv la instrumentul de scris pe care îl folosesc la întâlniri sau ședințe. Iar dacă știi lucrul acesta, te poți “juca” un pic cu percepțiile celorlalți despre tine- îi poți influența să aibă anumite păreri, să ia anumite decizii.

Un stilou de o calitate foarte bună spune foarte multe despre cel care îl folosește. Atenție la detalii, grijă față de imaginea sa, maturitate- sunt doar câteva din atributele care pot fi asociate direct cu tine, dacă folosești un stilou.

Conservatorismul, generozitatea sau chiar afișarea unui anumit statut sunt alte detalii pe care un stilou le poate oferi celorlalți, cu privire la persoana ta.

Stilourile Namiki, de exemplu, transmit exact ideile de mai sus și în plus traduc și perfecțiunea care te caracterizează. Pentru colectiile Namiki, artizanii japonezi folosesc cele mai fine materiale pentru a crea stilouri perfecte. Tehnica “Maki-e” este o tehnică de lăcuire veche de secole, prin care sunt aplicate straturi multiple de lac stilourilor.

Stilourile Prera însă, prin culorile lor vii, lasă să se înțeleagă că ești atent la detalii, dar vesel, optimist.

Ești mereu pe fugă, îți plac lucrurile simple și ții mai mult la eficiență și rapiditate decât la perfecțiune? Inseamnă că ești fan rollere cu cerneală.

Dacă ești mereu în trend, la curent cu ce e nou, cel mai probabil ai o colecție de pixuri Frixion. Cele cu cerneală termosensibilă te fac și mai cool printre colegi și prieteni, iar Frixion-urile care au și “funcție de ștergere” spun despre tine că ești mereu atent la detalii, dar într-un mod relaxat.

By |8 octombrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment