Spune-mi ce ai pe birou ca să-ţi spun cine eşti! #imiiubescbiroul

Home/Concursuri online, Stiri, ViataLaBirou/Spune-mi ce ai pe birou ca să-ţi spun cine eşti! #imiiubescbiroul

Timpul petrecut la birou depăşeşte, de multe ori, 8 ore pe zi. Spaţiul în care petrecem aceste ore bune din viaţa noastră poate fi înfrumuseţat şi croit pe măsura personalităţii. Chiar dacă mediul poate fi mai conservator, iţi poti rezerva, cel puţin pe biroul propriu, un spaţiu personal, cu obiecte care să te inspire.

1. Ordinea pe birou este de bază! În primul rând, păstrează pe birou doar lucrurile absolut necesare. Dosare, taviţe, pixuri şi toate celelalte pot fi frumos aranjate si grupate cu ajutorul soluţiilor de organizare şi arhivare. Regulile Feng-Shui spun că  un birou dezordonat este principalul inamic al eficienţei la serviciu.

2. Păstrează o atmosferă relaxată! O fotografie frumos inrămata care să-ţi amintească de „acasă” sau de cea mai recentă vacantă aduce un strop de intimitate, la fel şi cana de cafea – colorată şi doar a ta. Florile înveselesc atmosfera şi aduc energie nouă in spaţiul de lucru, iar câteva fructe proaspete pe birou sunt opţiune bună pentru a avea o gustare sănatoasă la îndemana pentru tine şi colegi. Doamnelor, puteţi opta chiar şi pentru o lumânare parfumată, vă va schimba cu siguranţă dispoziţia la lucru!

3. Ţine-ţi inspiraţia aproape! Un simplu panou de avizier poate deveni o oază de inspiraţie: scrie pe post-it-uri citate care te inspiră, realizează un colaj cu poze sau alte lucruri memorabile. Păstrează-ţi motivaţia treaza şi alege poze cu locuri unde ai vrea să călătoreşti, maşina mult visată … adepţii tehnicilor de gândire pozitivă spun chiar că astfel vei fi cu un pas mai aproape de a-ţi împlini visele.  Poţi sprijini avizierul de masă sau agată-l de perete, biroul tău nu va mai fi plictisitor!

4. Fii original! Diferenţiază-te cu produsele inedite pentru birou de la Troika! În locul unui banal suport de pixuri poţi avea un elicopter magnetic sau o maşină, iar geanta poate fi agăţată de un suport elegant special. Notează-ţi toate detaliile din întâlniri într-o agendă cu design deosebit, ca într-un jurnalul de business.

5. Ai grijă de confortul tău! Oricât de comod ar fi scaunul de birou, dupa atâtea ore n-ar strica să ai la spate o pernă mică si confortabilă, cu un design atractiv mai sobru sau colorat, după preferinţe. Biroul tău este despre tine, trebuie să îti creeze o stare de bună dispoziţie pentru întreaga zi.

Dacă eşti curios să vezi cum arată birourile noastre la Dacris, ţi-am pregătit inspiraţie pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/dacrisimpex, cu #imiiubescbiroul. Posteaza si tu imagini pe acest hastag si arata-ne cum ti-ai personalizat biroul! 🙂

Leave A Comment