Sărbătorim primul an Lolol cu o mulțime de surprize!

Home/Stiri/Sărbătorim primul an Lolol cu o mulțime de surprize!

Pe 28 mai, Lolol, singurul concept store de papetărie din România, împlinește 1 an! Aniversarea este specială atunci când ești alături de cei dragi, așa că de ziua Lolol toți prietenii și fanii #lolol sunt așteptați cu o mulțime de surprize!

Lolol a pregătit un concurs pe Facebook, cu super-premii. Cei care urează  “La mulți ani!” printr-un video sau o felicitare realizate de ei pot câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 100, 150 sau 250 de lei! Află toate detaliile despre concurs și aniversare pe pagina de Facebook Lolol.

Pe 28 mai sunt așteptați în concept store toți cei care vor să aibă parte de distracție, cadouri, dulciuri și super-reduceri! Vor descoperi produse noi, vor gusta din prăjiturile pregătite special pentru aniversare, își vor putea face fotografii și vor primi reduceri wow!

Lolol Concept Store este creat special pentru tinerii care acordă importanţă locului de unde îşi cumpără produse de papetărie şi rechizite. La acest concept store ei găsesc produse de o calitate excepţională, unele exclusive în România, dar şi locul potrivit pentru un “checkin”sau un “selfie” reuşit.

Într-un an, Lolol Concept Store a adunat o mulțime de prieteni, care au fost plăcut surprinși, de fiecare dată, de noutățile și surprizele din magazin și își propune să sărbătorească alături de ei primul an colorat și #lolol!

Așa că nu uita! Ne vedem pe 28 mai, la Lolol (Calea Dorobanților, nr.172).

La mulți ani, Lolol!

Leave A Comment