Produse colorate care să-ți înveselească biroul

Home/Avem in magazin/Produse colorate care să-ți înveselească biroul

Indiferent de locul unde lucrezi sau de multitudinea task-urilor cu care te confrunți în fiecare zi, anumite lucruri chiar pot fi schimbate în mai bine. Scriitorul și antropologul Carlos Castaneda spunea că fericirea este o atitudine și că în principiu avem două alternative: ori te simți mizerabil, ori te simți puternic și fericit. Noi credem că starea de bine uneori o putem construi, prin micile detalii care ne înconjoară. De exemplu cum ar fi dacă anul acesta te-ai hotări să-ți colorezi biroul, cu obiectele de care oricum ai nevoie?

1. Agrafe colorate în dispenser magnetic

Banalele agrafe metalice pot căpăta valențe vizuale noi, dacă vei opta pentru cele colorate. Acum este mai ușor să le ai întotdeauna la îndemână, datorită dispenser-ului magnetic.

Suport birou Thinking Gift Notester

2. Agende 2016

Când disciplina devine bucurie, agenda zilnică devine prietenul tău cel mai bun. Alege culoarea care te reprezintă.

Agenda datata Basic SS, albastra

3. Set mape de protecție

Conține mape care variază în nuanțe plăcute, de la galbenul solar, care se spune că te ajută să te concentrezi, până la maro închis, culoarea care crează o atmosferă neutră, confortabilă și primitoare.

Set mape de protectie din plastic cu doua deschideri Noki, 100 bucati

4. Textmarkere

Textmarkerele sunt foarte utile dacă obișnuiești să te organizezi folosind culorile tari, dar fii atent la cantitatea de culoare folosită. Psihologii sunt de părere că starea noastră emoțională este direct influențată de percepția culorilor.

Textmarker Leviatan 5.0mm

5. Pachet Pilot

Pachetul Pilot vine în completarea paletei de culori de la birou. Conține un Roller Frixion Clicker, 0.5mm, de culoare bleu, un Pix cu bila, Pilot-Acroball, 0.9mm, de culoare albastra, un Roller Pilot cu cerneala lichida, Hi-tecpoint Collector, 0.5mm, de culoare rosie si un Marker pentru tabla, Pilot Vboard Master Begreen, reincarcabil, cu varful rotund, de culoare verde.

Pachet Pilot - Util

 

 

 

Fii creativ la birou și fă-ți zilele mai vesele!

Leave A Comment