Produse care nu lipsesc de la birou vara asta!

Home/ViataLaBirou/Produse care nu lipsesc de la birou vara asta!

Știi foarte bine că nu există „prea mult” când vine vorba despre organizare la birou, așa că întotdeauna mai ai nevoie de ceva care să îți facă munca mai ușoară. Aruncă o privire pe lista noastră de produse și ajută-ne să le descoperim pe cele care nu îți pot lipsi la seriviciu.

Bucură-te de ofertele verii la Dacris! Distrugătoarele de documente Fellowes au reduceri între 20% și 32%. Dacă nu ai avut până acum unul la birou, sigur după ce îl vei comanda, nu vei mai putea renunța la el. De ce? Pentru că distrugi orice document nefolositor, așa că păstrezi ordinea, dar, mai ales, ai asigurată confidențialitate în cazul proiectelor importante sau a datelor personale, precum copii de buletin sau informații legate de conturile din bancă.

Iar hârtiile pe care le obții pot fi duse la reciclat, ca să fii prietenos cu natura. În același scop, poți să cumperi set de notițe adezive eco, verzi, care să îți înveselească biroul. Asortează-le cu un suport pentru pixuri la fel de haios.

Dacă nu ești adeptul bilețelelor, ci vrei ca mesajele tale să fie la vedere, alege o tablă de prezentare Vermes, care are și rol decorativ, dar este foarte utilă și ca să transmiți ceva colegilor sau să notezi ceva ce trebuie să țineți minte neapărat.

Pentru că este vară, iar iulie va fi din ce în ce mai călduroasă, echipează-te cu un cooler. Laptopul tău va funcționa mai bine!

Nu uita că vara este despre culoare. Schimbă obiectele pe care le folosești zi de zi cu unele în nuanțele curcubelului. Alege bibliorafturile de la Skag, de calitate superioară, din materiale rezistente și pixurile Choose, cu 30% reducere, o mulțime de culori incredibile, un aspect modern și un confort în scris remarcabil.

În plus, comenzile de pe Dacris vin cu o mulțime de cadouri! Faci cumpărături în valoare de peste 200 de lei și primești cadouri la alegere, pe care le descoperi pe site. Dacă depășești 300 de lei, primești și un calculator Casio.

În plus, ghidul de supraviețuire la birou pe timp de vară mai cuprinde și aer condiționat, apă și ceaiuri reci. Tu ce ai mai adăuga pe listă?

Leave A Comment