5 produse colorate pentru un birou vesel

Home/Stiri, ViataLaBirou/5 produse colorate pentru un birou vesel
Cum arată biroul tău? Îți place să-l personalizezi sau ai doar câteva lucruri strict profesionale? Ce zici? Ai vrea să dai puțină culoare și veselie spațiului în care lucrezi?
 
Iată câteva produse care îți pot aduce zâmbetul pe buze în fiecare dimineață când ajungi la job.
1.Set clipsuri Rapesco Emoji
Documentele tale sunt prinse ferm cu unul dintre clipsurile din acest set. În plus, emoji-urile aplicate te vor face să zâmbești de fiecare dată când le vei folosi.
2. Flip notes Troika, Keep Calm
Scrie în acest carnețel cu foi veline lucrurile urgente pe care le ai de făcut. Vei vedea cum îți vei recăpăta calmul cu fiecare bifă pe care o faci după ce le-ai rezolvat.
3. Dispenser notițe adezive 3M în formă de măr
Un măr pe zi ține zilele stresante la distanță. Mai ales când îl vezi pe birou, colorat și plin cu notițe adezive gata să fie umplute cu mesaje care îți vor organiza ziua.
4. Penar Pilot Mika, echipat FriXion Ball
Colorate, cu un design unic, vrei să le ai pe biroul tău. Instrumentele de scris din colecția Pilot 100 de ani de inovații realizată în colaborare cu Mika nu pot lipsi din topul nostru. Îți propunem acest penar echipat cu FriXion Ball, perfect pentru a da culoare zilelor tale de lucru.
5. Ramă foto Naga
O amintire din vacanță, o poză care îți e dragă, o fotografie care te motivează sau îți dă încredere în tine, un moment unic din viața ta. Continuă tu lista cu imagini și alege una pe care să o ții la birou. Într-o ramă foto de 18x23cm, disponibilă în diferite variante de culori, pe care o poți pune atât pe birou, cât și pe perete.

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment