Parteneri la evenimentul 100%Inspiratie

Home/Companie, Stiri/Parteneri la evenimentul 100%Inspiratie

“O poveste fascinanta, un discurs care iti va schimba viata. 100%Inspiratie – Cum sa traiesti o viata fara limite”

un eveniment la care suntem mandri sa fim parteneri

11 aprilie 2011, ora 18.00

Universitatea Romano-Americana

Prezentator: Robert Turcescu

Poate ati auzit deja de numele Nick Vujicic. Cu singuranta nu sunt prima care scrie despre el. Eu insa,  trebuie sa recunosc ca am aflat despre el abia in aceasta saptamana de la colega mea care m-a anuntat ca vom fi parteneri la un eveniment interesant “Fara maini Fara picioare Fara limite ”

Interesant este putin spus daca este sa vorbim despre un om care si-a depasit pe deplin handicapul fizic, dar mai ales psihic si despre un discurs care dincolo de prezentarea unei povesti fascinante, este un discurs care te inspira in mod real sa treci peste propriile tale limite.

Cine este Nick Vujcic? Este un tanar de 28 ani din Australia,  care sufera de o boala rara  numita Tetra amelia. In termeni simpli inseamna ca s-a nascut fara maini si fara picioare.

Cum poti trai asa? Asta s-a intrebat probabil si el cand, la varsta de 10, a incercat sa se sinucida. Crescand insa a invatat sa se descurce singur: de la actiuni simple cum ar fi sa te speli pe dinti sau sa aprinzi un bec in camera pana la a putea sa inoti sau sa scrii la computer.

Acum calatoreste mult prin lume si le vorbeste oamenilor despre vointa, despre dorinta de ati depasi minusurile sau de ati descoperi plusurile nebanuite.  Abia astept sa ii urmaresc discursul, deoarece pana acum ma consideram un om normal, sanatos, intreg  care poate sa faca multe lucruri … si totusi nu le fac. Ce ma impiedica atunci? Automultumirea, lipsa de motivatie, plictiseala …. sau cum spune el propriile mele limite, acelea stabilite de mine.

Va propun sa ne intalnim pe 11 aprilie si sa il ascultam pe Nick Vujicic. Vom avea cu siguranta ce sa invatam.

Leave A Comment