O imprimantă specială care poate printa orice

Home/Stiri, ViataLaBirou/O imprimantă specială care poate printa orice

 

În secolul XIX, Charles Babbage crea un aparat acționat mecanic, numit motor diferențial, care folosea aceleași principii ca o imprimantă de astăzi. Dar tehnologia a evoluat foarte mult și, dacă matematicianul ar mai trăit, ar fi fost foarte uimit să afle că o imprimantă poate să printeze orice, poate aplica folie metalizată, poate plastifia și aduce valoare adăugată printului prin culori foarte realiste, vii, naturale. O imprimantă Konica Minolta, pe care noi am achiziționat-o și care aduce în același loc mai multe operațiuni pe care, în mod normal ar trebui să le faci separat.

Am stat de vorbă cu Cristi Driscu, colegul nostru, specialist în tipografie și print, care ne-a povestit despre noua imprimantă și de ce e cool. Foarte cool. Printre cele mai cool imprimante, de fapt, pentru că face foarte multe lucruri și este cost effective. „Noua noastră imprimantă digitală este una specială pentru că înglobează multe operațiuni de înnobilare pe care altfel le-ai face separat. Cum ar fi plastifierea, aplicarea folio în culori speciale (auriu, argintiu), plastifiere soft touch. În mod normal, ca să aplici folio îți trebuie o matriță, mergi la un furnizor de matrițe, îi dai macheta ca să îți facă matrița, apoi poți printa doar ce e pe aceasta, dar totul durează foarte mult. Și costă și mai mult. Noi le putem face în același loc, mult mai rapid și la un cost mai bun”.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Noua imprimantă Konica Minolta vine la pachet cu foarte multe avantaje.

  1. Folosește toner, nu forme de tipar, ceea ce e un lucru bun. Nu o spunem noi, ci mediul înconjurător, pentru că tonerul folosit este eco-friendly și astfel protejăm natura.
  2. Putem tipări pe hârtie, carton, plicuri, orice material care poate rezista la temperatura de 180 grade.
  3. Putem aplica folio de culoare deschisă, cum ar fi auriul și peste hârtie/material închis la culoare. De exemplu, pe un calendar negru nu vom avea probleme să aplicăm litere aurii reliefate.
  4. Un alt avantaj este imprimarea cu date variabile. Adică putem avea materiale diferite de la primul, până la ultimul. La un tipar am fi avut nevoie de foarte multe matrițe, foarte mult timp și foarte multă muncă. Aici, tot ce trebuie să facem este să pregătim documentele și să apăsăm „print”. ?
  5. La printul clasic, cu cât ai un tiraj mai mare, cu atât prețul scade. Însă nu ai mereu nevoie de 10.000 flyere ca să nu fie un cost prea mare de print. Așa că e important de menționat că prețul pentru materiale de printat cu această nouă imprimantă va fi unul optim indiferent de tiraj.
  6. În mod normal, aplicarea folio sau plastifierea soft touch pentru materiale premium ar necesita contactarea a mai mulți furnizori care să ofere aceste servicii după printarea materialelor. Veștile bune sunt că datorită acestei imprimante, noi le putem face pe toate în același loc.
  7. Procesul de tipărire al noii imprimante este unul mult simplificat. Este o muncă foarte curată și rapidă, care nu necesită pregătire în prealabil. Și de asta ne place foarte mult.

 

 

Dacă aveți nevoie de servicii premium de tipărit, să știți că noi le putem oferi. De fapt, noi, Dacris, așa am și început. Cu o tipografie unde am printat, de-a lungul celor peste 26 de ani de activitate de toate: flyere, bannere, afișe, cărți de vizită, broșuri, meniuri, bilete, calendare, plicuri, formulare, pliante, mape, postere și putem continua astfel mult timp.  Probabil că tu, cel care citești, ai ajuns cel puțin o dată să intri în contact cu ceva printat de noi. Caz în care ne bucurăm, iar dacă nu s-a întâmplat încă, abia așteptăm să descoperi produsele noastre. Punem preț mare pe calitate, avem grijă de mediul înconjurător și ne bucurăm că putem oferi servicii integrate și complete pentru print.