Noi si Pilot. Episodul 1

Probabil v-ati intrebat ce este cu postul precedent. Pilot Japonia. A fost neanuntat, insa anunta ceva mare. Este un mic mesaj de recunostinta si de sustinere, scris de un coleg de la Dacris, catre partenerii nostri din Japonia. Gandurile noastre sunt alaturi de ei in aceste momente dificile. Cu totii stim ce s-a intamplat in Japonia. Cu totii am aflat de cutremure, de tsunami  sau de iminenta unei explozii nucleare. Aceste evenimente au zdruncinat atat Japonia cat si o lume intreaga. De aceea vrem sa aratam ca ne pasa, ca inainte de a fi ”businessmen” si de a vorbi despre vanzari si cifre de afaceri, suntem oameni.

Incepand de azi, vom lansa un mini serial intitulat “Noi si Pilot” in care va vom povesti lucruri interesante despre istoria Pilot, despre cultura japoneza si despre relatia noastra cu acesti extraordinari producatori de instrumente de scris, care au revolutionat arta scrisului.

Pilot Japonia este unul din cei mai importanti producatori de intrumente de scris din lume, cu traditie de peste 90 de ani in acest domeniu.  De la crearea companiei in 1918 si pana astazi, Pilot a impins limitele tehnologiei pentru a crea instrumente de scris. E greu de crezut ca se poate investi atat de mult intr-un domeniu, mai ales ca acesta nu este tocmai “tehnologie spatiala”. Insa cei de la Pilot au stiut ca doar prin cercetare si dezvoltare pot ajunge cei mai buni. Si au avut dreptate. Au reusit sa fie prezenti pe toate continentele si au reusit sa povesteasca unei lumi intregi despre produsele lor.
“Daca ai scris cu Pilot nu vrei sa mai scrii cu altceva”. E o expresie pe care o aud des, atat printre colegi cat si printre clientii nostri, oameni care recunosc calitatea si care stiu ca a scrie cu un Pilot este o placere. Si este doar un instrument de scris…..oare?

Leave A Comment