Namiki – „Perla Coroanei” pentru Pilot

Home/Companie/Branduri si Parteneri/NOI SI PILOT/Namiki – „Perla Coroanei” pentru Pilot

Dintr-o cultura unde arta scrisului este venerata de mai bine de o mie de ani, unde tehnicile traditionale imbina in armonia inventiile moderne, s-a nascut o colectie de instrumente de scris unice, stilouri care celebreaza poezia si stiinta, trecutul, prezentul si viitorul

„Perla Coroanei” pentru Pilot, colectia de instrumente de scris Namiki reprezinta  exemplul suprem al artei crearii instrumentelor de scris de lux.

Pentru colectiile Namiki, artizanii japonezi folosesc cele mai fine materiale pentru a crea stilouri perfecte. Tehnica „Maki-e” este o tehnica de lacuire veche de secole, prin care sunt aplicate straturi multiple de lac stilourilor. Pe langa combinatia unica de metale pretioase si rasini, desenele pictate manual ilustreaza scene bogat detaliate din natura si cultura japoneza.

Pentru colectionari si cunoscatori, Namiki este o revelatie. Pentru un client important, prieten sau familie, acesta va fi cadoul de o viaţă. Pentru fiecare efort efort de creatie, Namiki este instrumentul suprem scris.

In premiera pe papetarie.net veti putea vizualiza si comanda stilouri de lux Namiki din Colectia Tradition.

Leave A Comment