Inspirație cadouri de Crăciun pentru colegi

Home/ViataLaBirou/Inspirație cadouri de Crăciun pentru colegi

E momentul acela din an în care speri să nu-ți pice Mariana de la contabilitate. Și oricum, oricine ți-ar pica, tot nu ai idee ce cadou să-i iei. Așa că avem noi niște propuneri evergreen, pentru colegii tăi, care să anime #ViataLaBirou și după trecerea Sărbătorilor. Succes!

Instrumente de scris de la Pilot

  • Seturi peste seturi de instrumente de scris de la Pilot, pentru colegul care împrumută „numai puțin ăsta” pentru că trebuie să semneze un aviz, dar imediat sosește și ți-l înapoiază, siguuur. 

 

Post-It Notes

 

  • Post-it-uri, mii de post-it-uri pentru colega care uită întotdeauna să închidă ușa, să stingă luminile din birou la plecare, să-și ia cardul de acces de-acasă sau să vină la ședința de la ora 10, dar la ora 10:17 dă mesaj că întârzie! 

 

Oglinda de buzunar Troika

  • Oglindă de buzunar pentru colega “îmi stă bine machiajul?” sau “mai am ruj pe buze?”, poate așa ochelarii tăi nu vor mai fi văzuți drept “oglindă fancy dublă”.

 

Portvizir metalic Troika

  • Portvizit pentru “the classy, sexy one”, acela în fața căruia până și șeful se îmbujorează, iar tu îți cauți rapid telefonul ca să faci o poză pentru că nimeni nu ți-a zis și ție până acum că minunile sunt umblătoare.

 

Breloc inima Troika

  • Breloc de chei pentru BFF-ul tău de la birou a.k.a colega alături de care formezi un mini SRI, doar că mult mai trendish.

 

Suport geanta Troika

  • Suport geantă pentru colega superstițioasă, care nu vrea să își lase niciodată geanta pe jos. 

 

Cerneala Pilot Iroshizuku

  • Cerneală pentru colegii care scriu în continuare cu stiloul, dar uită constant să își cumpere rezerve sau călimară. 

Caiet Skag

 

  • Caiet dictando pentru colegul care trăiește într-un continuu monolog exterior și pentru care “hai să-ți povestesc ceva 5 minute” se transformă în “așa cum ți-am zis acum 3 ore…”, cu un extra touch de drama queen. Poate cu acest cadou îi începi cariera în scenografie.