In luna mai incepe plantarea … cu premii eco

Home/Promotii, Stiri/In luna mai incepe plantarea … cu premii eco

Incepem luna mai cu un nou concurs pe facebook.

Noi, cei de la Dacris si www.papetarie.net, credem ca atunci cand se pune problema protejarii mediului, fiecare dintre noi poate sa ajute, chiar si prin activitatile simple, pe care le desfasoara. Sa nu uitam sa oprim curentul, aerul conditionat sau caldura cand nu suntem acasa ori la birou, sa reciclam deseurile sau sa folosim cat mai multe produse ecologice, sa plantam ori sa ne ingrijim ca un copac sa creasca.

In spiritul acestei atitudini va propunem un nou concurs intitulat „In luna mai incepe plantarea … cu premii eco”. Cum poti participa? Ai mai jos un extras din regulament:

Pentru a participa la acest concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont in reteaua Facebook. Participantul trebuie sa posteze pe peretele paginii  www.facebook.com/dacris.papetarie o fotografie sau un filmulet in care el insusi planteaza un copacel, o floare sau doar niste seminte de patrunjel in ghiveciul de pe balcon. Alaturi de fotografie sau filmulet participantul trebuie sa posteze o poveste, sa  motiveze de ce planteaza si sa  convinga juriul ca merita premiul. Se vor acorda 3 premii constand in articole de birou eco: pixuri si creioane eco, hartie reciclata, tabla nemagnetica eco, capsator din plastic reciclat, markere de tabla begreen. Jurizarea va fi realizata de catre reprezentantii papetarie.net. Alegerea castigatorul va fi explicata si justificata, insa nu va fi influentata de numarul de like-uri sau comentarii

Citeste tot regulamentul pe www.papetarie.net

Leave A Comment